Kapr po mlynářsku
Pečení pstruzi
Pstruzi na klacku a brambory v popelu
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Žádný pepř a paprika,přebíjí se tím chuť ryby.Doporučuji raději použít k rybě studenou křenovou omáčku/křen+majonéza+jogurt+špetka cukru/.
Výborný a jednoduchý recept! Jen do mouky místo pepře dávám sladkou papriku :-) Moc dobrý
Mleté maso se špenátem
Smažené vepřové řízky na čínský způsob
Rychlé rizoto z uzeného kuřete
Aprílové řezy se zakysanou smetanou
Rychlé kuře s bramborem
"Paličkové" cukroví - (nejen) linecké
Nivový dip (nejen) s pečeným bramborem
Gratinované brambory (nejen) s…
Vepřový plátek s listovým špenátem
Boloňská pizza
Francouzská cibulačka
Turecká vejce
Čokoládové řezy se zakysanou smetanou
Butter chicken (máslové kuře) s flat…
Jablkový koláč ve skleničce
Čerstvé kimchi
Čokoládové brownies