Kapr po mlynářsku
Pečení pstruzi
Pstruzi na klacku a brambory v popelu
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Žádný pepř a paprika,přebíjí se tím chuť ryby.Doporučuji raději použít k rybě studenou křenovou omáčku/křen+majonéza+jogurt+špetka cukru/.
Výborný a jednoduchý recept! Jen do mouky místo pepře dávám sladkou papriku :-) Moc dobrý
Zeleninový salát s bylinkovou zálivkou
Grilovaná křidélka v jogurtu
Světová pomazánka na chlebíčky
Smažená hlíva
Loupáčky zadělávané v domácí pekárně
Sumec dle baštýře Jardy
Hrníčková bábovka s ořechy, kávou a…
Karbanátky nebo sekaná s patizonem
Jednoduché švestkové knedlíky -…
Kuřecí prsa Caprese
Dýňový kompot
Kaplická cmunda
Butter chicken masala
Vláčný perník s jablky
Maďarský guláš
Dýňové latte
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek