Kapr po mlynářsku
Pečení pstruzi
Pstruzi na klacku a brambory v popelu
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Žádný pepř a paprika,přebíjí se tím chuť ryby.Doporučuji raději použít k rybě studenou křenovou omáčku/křen+majonéza+jogurt+špetka cukru/.
Výborný a jednoduchý recept! Jen do mouky místo pepře dávám sladkou papriku :-) Moc dobrý
Bábovka s jablky a skořicí
Kastrůlkové ražniči
Kynuté těsto na Buchty, Záviny,…
Třené houskové knedlíky (nekynuté)
Obalovaná česneková křidélka
Vepřová játra obalovaná
Jednoduchý domácí chléb bez hnětení
Kefírovo-kokosové řezy: Eskymo po…
Bramborový guláš s baby karotkou
Čočkové ragú
Kokosky podle časopisu F.O.O.D.
Ořechy s krémem
Rafaelo kuličky
Florentýnky
Rumové kuličky s kokosem
Vosí hnízda III.
Klasický recept na polevu na perníčky
Nejlepší vaječný likér