Kapr po mlynářsku
Pečení pstruzi
Pstruzi na klacku a brambory v popelu
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Žádný pepř a paprika,přebíjí se tím chuť ryby.Doporučuji raději použít k rybě studenou křenovou omáčku/křen+majonéza+jogurt+špetka cukru/.
Výborný a jednoduchý recept! Jen do mouky místo pepře dávám sladkou papriku :-) Moc dobrý
Špagety zapečené se sýrem
Špagety s houbami a sýrovou omáčkou
Bůček na čínský způsob
Nebeská Máňa
Telecí líčka na víně
Jednoduché kokosové řezy ala Bounty
Chléb pečený v kastrolu
Kávovo-ořechové řezy
Chlebová polévka
Krůtí závitky se zeleninovým bulgurem
Čokoládová buchta z cukety
Trhané vepřové
Špagety s cuketou a olivami
Guacamole
Melounový sorbet
Salát s melounem a fetou
Patizonová polévka s koprem a…