Kapr po mlynářsku
Pečení pstruzi
Pstruzi na klacku a brambory v popelu
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Žádný pepř a paprika,přebíjí se tím chuť ryby.Doporučuji raději použít k rybě studenou křenovou omáčku/křen+majonéza+jogurt+špetka cukru/.
Výborný a jednoduchý recept! Jen do mouky místo pepře dávám sladkou papriku :-) Moc dobrý
Pudinková bábovka
Pomazánka s rajčetem
Šťouchaná buchta
Berlínské řezy II.
Vepřový steak s hranolkami
Červená čočka a grilovaný lilek s…
Měkké sušenky s čokoládou
Dušená kari z dýně v mletém mase
Polévka pho se zeleninovými nudlemi a…
Nasi Goreng - indonéská smažená rýže
Chřest s křupavou posýpkou a…
Rebarborový džem s vanilkou
Nudle s hovězím masem a hoisin omáčkou
Křehký dort s revení
Sirup ze smrkových výhonků
Koprová omáčka se ztraceným vejcem
Domácí vanilkový a kakaový pribináček
Koláč z rebarbory