Kapr po mlynářsku
Pečení pstruzi
Pstruzi na klacku a brambory v popelu
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Žádný pepř a paprika,přebíjí se tím chuť ryby.Doporučuji raději použít k rybě studenou křenovou omáčku/křen+majonéza+jogurt+špetka cukru/.
Výborný a jednoduchý recept! Jen do mouky místo pepře dávám sladkou papriku :-) Moc dobrý
Kuřecí řízky v jogurtové marinádě
Jablkový koláč se švestkami a…
Květáková polévka + obalovaný květák
Kuřecí v kokosovo-arašídové omáčce
Jahodové řezy s bílou čokoládou
Tažený štrůdl (závin)
Ořechová roláda s rumem
Brambory s kapustou a sýrem - zapečené
Přírodní plátek se sýrovou zeleninou …
Květáková polévka v chlebu
Pravé maďarské lečo
Cuketová polévka s mátou a hráškem
Švestková povidla
Meruňkový koláč s kokosovou drobenkou
Roláda s mletým masem a zeleninou
Cuketovomrkvové placky
Čokoládová buchta z cukety
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem