Kapr po mlynářsku
Pečení pstruzi
Pstruzi na klacku a brambory v popelu
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Žádný pepř a paprika,přebíjí se tím chuť ryby.Doporučuji raději použít k rybě studenou křenovou omáčku/křen+majonéza+jogurt+špetka cukru/.
Výborný a jednoduchý recept! Jen do mouky místo pepře dávám sladkou papriku :-) Moc dobrý
Cuketová polévka se salámem
Králík jako od babičky
Brokolicový salát s tuňákem
Ovocné knedlíky ze spařeného těsta
Melounový sorbet
Houstičky z domácí pekárny
Krémová kapustová polévka
"Piña Colada" ananasovo-kokosové řezy…
Lehký vajíčkový salát s jogurtem
Pečená zelenina s miso omáčkou
Minestrone
Buřtguláš podle časopisu F.O.O.D.
Borůvkový cheesecake
Steakový salát s balzamikem
Rajčatová salsa
Okurky ve vinném octě
Gazpacho - andaluská zeleninová…
Ostružinový koláč s broskvemi