Kapr po mlynářsku
Pečení pstruzi
Pstruzi na klacku a brambory v popelu
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Žádný pepř a paprika,přebíjí se tím chuť ryby.Doporučuji raději použít k rybě studenou křenovou omáčku/křen+majonéza+jogurt+špetka cukru/.
Výborný a jednoduchý recept! Jen do mouky místo pepře dávám sladkou papriku :-) Moc dobrý
Šišky z bramborové kaše
Boloňské špagety podle Evy
Babiččina pomazánka
Mramorová bábovka II.
Skořicové rohlíčky
Bůčková roláda se špekem
Pizza z polenty - zdravě
Jablečňáky s perníkem podle Ládi…
Vietnamská polévka Pho Bo
Lečo s fazolemi a klobásou
Meruňkovo-angreštová marmeláda
Zapečené těstoviny se zeleninou a…
Strouhaný koláč s tvarohem a borůvkami
Znojemské okurky
Cuketové placky bez lepku
Chalupářské poháry
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem
Klasický burger