Kapr po mlynářsku
Pečení pstruzi
Pstruzi na klacku a brambory v popelu
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Žádný pepř a paprika,přebíjí se tím chuť ryby.Doporučuji raději použít k rybě studenou křenovou omáčku/křen+majonéza+jogurt+špetka cukru/.
Výborný a jednoduchý recept! Jen do mouky místo pepře dávám sladkou papriku :-) Moc dobrý
Ořešáci - ořechy v karamelu -…
Lasagne - jednoduché, rychlé, báječné
Avokádová pomazánka II.
Nádivka do kuřete, kachny, husy a…
Vepřový králík pečený na bylinkách
Cuketová kostka s čokoládou
Celer s uzeným masem - zapékaný
Malinová lahůdka
Mřížkové koláčky
Čočka na kyselo
Americké lívance
Brokolicová polévka se smetanou
Čevabčiči
Bramborový salát s čočkou a pečenou…
Kulajda
Jablečná buchta
Makovec se švestkami
Huevos rancheros