Kapr po mlynářsku
Pečení pstruzi
Pstruzi na klacku a brambory v popelu
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Žádný pepř a paprika,přebíjí se tím chuť ryby.Doporučuji raději použít k rybě studenou křenovou omáčku/křen+majonéza+jogurt+špetka cukru/.
Výborný a jednoduchý recept! Jen do mouky místo pepře dávám sladkou papriku :-) Moc dobrý
Meruňkové knedlíky po lechtalsku
Rychlovka z těstovin
Jahodový dort s myškami
Slaný koláč s pórkem
Amur (ryba) v bylinkovém těstíčku
Bílé kokosové kuličky - nepečené
Margot dort - lehoučký
Jednoduchá špenátovo-nivová polévka
Penne s čerstvým špenátem a kuřecím…
Králičí karbanátky s bramborovou kaší
Klasické lečo
Cukeťák z trouby
Borůvkový koláč s krémem z bílé…
Cuketové pickles s koprem
Jahodový sorbet
Topinky s pestem, rajčaty a…
Losos s hráškem