Kapr po mlynářsku
Pečení pstruzi
Pstruzi na klacku a brambory v popelu
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Žádný pepř a paprika,přebíjí se tím chuť ryby.Doporučuji raději použít k rybě studenou křenovou omáčku/křen+majonéza+jogurt+špetka cukru/.
Výborný a jednoduchý recept! Jen do mouky místo pepře dávám sladkou papriku :-) Moc dobrý
Kapr s česnekem
Sýrová roláda IV.
Kokosovo-čokoládová buchta s…
Domácí Pribináček
Ředkvičkový salát s bramborem - lehký
Tymiánové hovězí se zeleninou
Bramborové šišky se zelím a kuřetem -…
Zelný eintopf aneb guláš s hlávkovým…
Kuřecí prsa s cuketou
Polévka z pečeného květáku
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Dršťková z bedel
Tvarohové řezy s mákem
Kyseláče s rozmarýnem a jalovcem
Podmáslový koláč s jablky a…
Hovězí s houbovou omáčkou a knedlíky
Ginger shot
Rizoto s kuřetem a liškami