Kapr po mlynářsku
Pečení pstruzi
Pstruzi na klacku a brambory v popelu
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Žádný pepř a paprika,přebíjí se tím chuť ryby.Doporučuji raději použít k rybě studenou křenovou omáčku/křen+majonéza+jogurt+špetka cukru/.
Výborný a jednoduchý recept! Jen do mouky místo pepře dávám sladkou papriku :-) Moc dobrý
Ořešáci - ořechy v karamelu -…
Bramborové knedlíky ze studených…
Vepřové s žampionovo - sýrovou omáčkou
Marokánky IV.
Lístkoví šnečci s marmeládou
Křehké jablkovo-tvarohové řezy
Cuketové špekáčky
Boloňské fazole pro vegany
Kuře pečené na bramboráku
Smažená rýže se zeleninou a krůtím…
Vepřové s mrkví, hráškem a…
Čočková polévka se zeleninou
Čokoládová roláda s lehkým krémem a…
Mexický hrnec s rýží
Palačinka z trouby s karamelizovaným…
Česnečka
Zimní minestrone
Polévka z červené čočky