Kapr po mlynářsku
Pečení pstruzi
Pstruzi na klacku a brambory v popelu
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Žádný pepř a paprika,přebíjí se tím chuť ryby.Doporučuji raději použít k rybě studenou křenovou omáčku/křen+majonéza+jogurt+špetka cukru/.
Výborný a jednoduchý recept! Jen do mouky místo pepře dávám sladkou papriku :-) Moc dobrý
Salát z mozzarelly a rajčat
Velikonoční mrkvový beránek
Domácí uzený bůček, plec, ramínko,…
Vepřové řízky v pařízském těstíčku
Slané palačinky s rajčatovou náplní
Lehký těstovinový salát s cherry…
Bramborový bochánek (mazanec)
Sváteční řezy s tvarohem a jablky
Bezvaječný nepečený mangový…
Mexický těstovinový salát
Kaštanová polévka
Hovězí Massaman karí s batáty
Sladký jogurt s kořením
Banánové lívance s kokosem a jablky
Rolovaná krkovice à la porchetta
Crumble s jablky
Citronový koláč z mléčné rýže
Vafle s karamelem a kokosovou…