Kapr po mlynářsku
Pečení pstruzi
Pstruzi na klacku a brambory v popelu
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Žádný pepř a paprika,přebíjí se tím chuť ryby.Doporučuji raději použít k rybě studenou křenovou omáčku/křen+majonéza+jogurt+špetka cukru/.
Výborný a jednoduchý recept! Jen do mouky místo pepře dávám sladkou papriku :-) Moc dobrý
Pařížský dort
Ledový salát se smetanou
Kynutý koláč s ovocem pro domácí…
Tvarohová pomazánka
Česnekové závitky se slaninou v omáčce
Bramborové knedlíky plněné cibulovo…
Jednoduchý jahodový koláč II.
Hrníčková kynutá bábovka s makovou…
Pečená vepřová plec s bramborem
Mac and cheese
Francouzská cibulačka
Turecká vejce
Čokoládové řezy se zakysanou smetanou
Butter chicken (máslové kuře) s flat…
Jablkový koláč ve skleničce
Čerstvé kimchi
Čokoládové brownies