Kapr po mlynářsku
Pečení pstruzi
Pstruzi na klacku a brambory v popelu
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Žádný pepř a paprika,přebíjí se tím chuť ryby.Doporučuji raději použít k rybě studenou křenovou omáčku/křen+majonéza+jogurt+špetka cukru/.
Výborný a jednoduchý recept! Jen do mouky místo pepře dávám sladkou papriku :-) Moc dobrý
Pečené kuřecí závitky
Roláda s vajíčkovým salátem
Barevné pomazánky - z červené řepy
Přírodní plátky se zeleninou a…
Zeleninový salát s domácí zálivkou
Dýňové nebo mrkvové šátečky s tvarohem
"Piña Colada" ananasovo-kokosové řezy…
Zeleninová bramboračka
Uzena polévka se zeleninou a…
Rybí karbanátky s bylinkovými…
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Domácí kečup
Klasické lečo
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Nepečený ovocný dort
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Originální řecké tzatziki