Kapr po mlynářsku
Pečení pstruzi
Pstruzi na klacku a brambory v popelu
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Žádný pepř a paprika,přebíjí se tím chuť ryby.Doporučuji raději použít k rybě studenou křenovou omáčku/křen+majonéza+jogurt+špetka cukru/.
Výborný a jednoduchý recept! Jen do mouky místo pepře dávám sladkou papriku :-) Moc dobrý
Vepřový jazyk na česneku
Košíčky i pro začátečníky
Plněné linecké košíčky
Bílá vosí hnízda (marcipánová chuť)
Maso v zelenině z pečícího sáčku
Sladko-pálivé kuřecí kousky obalené…
Mleté maso po marocku
Dýňový koláč s ořechy II.
Kaše z ovesných vloček s krupicí
Voňavé batátové karí
Krémová houbová polévka
Halloweenský perník
Rizoto s kuřetem a liškami
Dušené bílé zelí
Halloweenské cupcakes
Topinky s houbami a čedarem
Hruškový crumble s perníkem
Kaldoun s játrovými knedlíčky