Kapr po mlynářsku
Pečení pstruzi
Pstruzi na klacku a brambory v popelu
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Žádný pepř a paprika,přebíjí se tím chuť ryby.Doporučuji raději použít k rybě studenou křenovou omáčku/křen+majonéza+jogurt+špetka cukru/.
Výborný a jednoduchý recept! Jen do mouky místo pepře dávám sladkou papriku :-) Moc dobrý
Těstovinový salát s tuňákem
Zeleninový salát s bylinkovou zálivkou
Cibulový koláč z pořadu "Jak na to"
Buchty jako od babičky
Kuře se smetanovobylinkovou omáčkou
Sýrové koláčky z listového těsta
Masopustní koblihy dle časopisu F.O.O…
Jogurtová bábovka s pudinkem II.
Francouzský máslový koláč Chinois
Šťavnaté masové koule s parmazánem a…
Chřestový salát s vejcem
Bylinkové kuře v marinádě chermoula
Makový dort s malinami
Slaný chřestový koláč
Strakaté blondie
Whisky krkovice s opečenými bramborami
Chřestová polévka s pestem
Smažený bílý chřest