Kapr po mlynářsku
Pečení pstruzi
Pstruzi na klacku a brambory v popelu
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Žádný pepř a paprika,přebíjí se tím chuť ryby.Doporučuji raději použít k rybě studenou křenovou omáčku/křen+majonéza+jogurt+špetka cukru/.
Výborný a jednoduchý recept! Jen do mouky místo pepře dávám sladkou papriku :-) Moc dobrý
Salát z červeného zelí
Čínské nudle s masem a žampióny
Brynzová pomazánka III.
Smetanovo-bramborový krém
Kuřecí řízky s klobáskou (v alobalu)
Hořčicové hovězí na špeku a zelenině
Jednoduchý rybí guláš se zeleninou
Jednoduché rybízové muffiny / koláč
Ostružinový koláč s broskvemi
Restovaná zelenina s kuřecím masem
Grilovaný chřest s pečenými bramborami
Řecká musaka podle časopisu F.O.O.D.
Chřestové Caprese
Pampeliškový med II.
Mandlový koláč s rebarborou
Šeříkový sirup
Slaný chřestový koláč
Pampeliškový salát s medovo-hořčičnou…