Kapr po mlynářsku
Pečení pstruzi
Pstruzi na klacku a brambory v popelu
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Žádný pepř a paprika,přebíjí se tím chuť ryby.Doporučuji raději použít k rybě studenou křenovou omáčku/křen+majonéza+jogurt+špetka cukru/.
Výborný a jednoduchý recept! Jen do mouky místo pepře dávám sladkou papriku :-) Moc dobrý
Drožďová pomazánka - úplně jinak
Cibulový chléb
Vepřová "pečeně" v papiňáku
Těstovinový salát se šunkou a paprikou
Jablečný (hruškový) hřích - dort
Zavařená červená paprika
Ořechoví šnečci - rychle a chutně
Telecí roláda s jablky, hrozny a…
Sezamové kuře v těstíčku
Cuketové stripsy s parmazánem
Švestkové knedlíky z bramborového…
Klasické lečo
Domácí kečup
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Nepečený ovocný dort
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí