Očištěné žampiony nakrájíme na tenké plátky a cibuli nakrájíme na drobno. V rozehřátém másle necháme cibuli zesklovatět, přidáme žampiony a společně podusíme asi 3 minuty. Tuto směs rozložíme do vymazaného pekáčku, poklademe ji připravenými pstruhy, osolíme, opepříme, přilijeme červené víno a v předehřáté troubě při střední teplotě pečeme asi 20 minut. Pstruhy se žampiony podáváme zdobené plátky citrónu a kousky másla.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
jirka bartos
|7. 11. 2008 09:26
vnitřek pstruha jsem popepřil česnekovým pepřem daj jsem k nemu 1 bobkový list a velice dobré už ta omáčka de jíst skoro sama :-)3 letému klukovi to ohromě chutnalo dávám za 1