Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Air Yeezy Jordan
|3. 7. 2013 14:11
from you in the future as well. In fact your creative writing abilities has inspired me. [url=http://pgaa.com/airyeezy.html]Air Yeezy Jordan[/url] <a href="http://pgaa.com/airyeezy.html" title="Air Yeezy Jordan">Air Yeezy Jordan</a>
Max
|20. 10. 2012 11:35
ááá někdo se teď koukal na Ano šéfe - Rabářská bašta :-D
Petr
|18. 10. 2012 14:31
Nejen podle mne je kombinace ryby a sýra prasárna. :-(
Anonymous
|26. 6. 2011 12:03
martino, bez koukat na babicu. kdyz nebudes mit pstruha, dej tam treba mrazenyho kapra.... pstruha maj v kazdym rozumnym obchode.
zuza
|25. 3. 2011 10:42
Vy jste prdlá :-D !
Jarka O.
|20. 3. 2011 18:45
Tak proč tohle prostě nepřeskočíš a nehledáš recepty bez ryb?? O:-) :-!
Jdu na to: můj plán je podobný jako Martiny. Díky za tip. Za chvilku napíšu výsledek!
Hamfl
|29. 4. 2006 16:22
Jiná varianta - mám mikrovlnku s funkcí "crisp"Na prostředek crispu "prostěradlo" z angličanky, na něj filet ze pstruha, plátky sýra, další filet a přikrývka opět angličanka. Cca 5 min v mikrovlnce, pak kolem hnízdo z mražených hranolků a dalších 15 min. Část sýra se dostane ven, podteče pod hranolky a lehce se zabarví do hněda. Teď si vyberte co dřív (pstruha nebo kůrčičku). Pokud má být víc porcí, je dobře je oddělit již při přípravě na crispu, před tepelnou úpravou.Snad ještě - na pekáčku jsem používal i filety z lína a sumce, vždy výborný výsledek.
Martina Štědronská
|22. 11. 2004 11:47
Vynikající. Můj tip- nesehnala jsem čerstvého pstroužka,tak jsem to zkusila z mražených lososových filetů a bylo to min. stejně chutné. Na vymazaný pekáček jsem dala mraženou zeleninuna ní cca 5 plátků anglické slaniny1 hermelín na plátkyna něj lososové filety (můžete nasolit a ocitrónovat)30 minut zapékání je OKMartina.
Anonym
|3. 9. 2004 14:42
Vynikajici namka. Nezaspini se moc nadobi a je to opravdu dobre. Jen dost syte.