• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Pstruh se sýrem a slaninou
Napište svůj komentář k receptu

Pstruh se sýrem a slaninou

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.0
hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Pstruh se sýrem a slaninou
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • pstruh
    • anglická slanina
    • hermelín Nebo Niva

Postup přípravy receptu

1
Do vykuchaného pstruha vložíme plátky sýra, celého poklademe plátky anglické slaniny a dáme na 45 minut péct a ke konci grilovat do trouby.
2
Jako příloha jsou vhodné vařené brambory.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Špenátový závin se špenátem, slaninou a sýrem

Špenátový závin se špenátem, slaninou…

Bramborový salát se slaninou a sýrem

Bramborový salát se slaninou a sýrem

Rybí file se slaninou a uzeným sýrem

Rybí file se slaninou a uzeným sýrem

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Air Yeezy Jordan | 3. 7. 2013 14:11

    from you in the future as well. In fact your creative writing abilities has inspired me. [url=http://pgaa.com/airyeezy.html]Air Yeezy Jordan[/url] <a href="http://pgaa.com/airyeezy.html" title="Air Yeezy Jordan">Air Yeezy Jordan</a>

  • Max | 20. 10. 2012 11:35

    ááá někdo se teď koukal na Ano šéfe - Rabářská bašta :-D

  • Petr | 18. 10. 2012 14:31

    Nejen podle mne je kombinace ryby a sýra prasárna. :-(

  • Anonymous | 26. 6. 2011 12:03

    martino, bez koukat na babicu. kdyz nebudes mit pstruha, dej tam treba mrazenyho kapra.... pstruha maj v kazdym rozumnym obchode.

  • zuza | 25. 3. 2011 10:42

    Vy jste prdlá :-D !

  • Jarka O. | 20. 3. 2011 18:45

    Tak proč tohle prostě nepřeskočíš a nehledáš recepty bez ryb?? O:-) :-!

  • teotka | 20. 3. 2011 07:50

    Nemám ráda ryby!!!!!!!

  • teotka | 20. 3. 2011 07:50

    Nemám ráda ryby!!!!!!!

  • Jos Patrik | 6. 7. 2007 20:00

    Jdu na to: můj plán je podobný jako Martiny. Díky za tip. Za chvilku napíšu výsledek!

  • Hamfl | 29. 4. 2006 16:22

    Jiná varianta - mám mikrovlnku s funkcí "crisp"Na prostředek crispu "prostěradlo" z angličanky, na něj filet ze pstruha, plátky sýra, další filet a přikrývka opět angličanka. Cca 5 min v mikrovlnce, pak kolem hnízdo z mražených hranolků a dalších 15 min. Část sýra se dostane ven, podteče pod hranolky a lehce se zabarví do hněda. Teď si vyberte co dřív (pstruha nebo kůrčičku). Pokud má být víc porcí, je dobře je oddělit již při přípravě na crispu, před tepelnou úpravou.Snad ještě - na pekáčku jsem používal i filety z lína a sumce, vždy výborný výsledek.

  • Martina Štědronská | 22. 11. 2004 11:47

    Vynikající. Můj tip- nesehnala jsem čerstvého pstroužka,tak jsem to zkusila z mražených lososových filetů a bylo to min. stejně chutné. Na vymazaný pekáček jsem dala mraženou zeleninuna ní cca 5 plátků anglické slaniny1 hermelín na plátkyna něj lososové filety (můžete nasolit a ocitrónovat)30 minut zapékání je OKMartina.

  • Anonym | 3. 9. 2004 14:42

    Vynikajici namka. Nezaspini se moc nadobi a je to opravdu dobre. Jen dost syte.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Ryby
Maso Rybí Oběd Večeře Pečení Zdravý oběd Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Anglická slanina Hermelín Pstruh
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kuřecí čtvrtky po pražsku

Kuřecí čtvrtky po pražsku

Rumové kuličky II.

Rumové kuličky II.

Fazolové lusky s rajčaty

Fazolové lusky s rajčaty

Zapékané masíčko se sýry

Zapékané masíčko se sýry

Brynzová pomazánka III.

Brynzová pomazánka III.

Buchta z jablečného pyré

Buchta z jablečného pyré

Zeleninový salát s cottage sýrem

Zeleninový salát s cottage sýrem

Míchaná vejce (nejen) s romadůrem nebo tvarůžky

Míchaná vejce (nejen) s romadůrem…

Chalupářská hrstková polévka

Chalupářská hrstková polévka

Doporučujeme

30 minut
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

300 minut
Švestková povidla

Švestková povidla

45 minut
Pravé maďarské lečo

Pravé maďarské lečo

20 minut
Cukeťák z trouby

Cukeťák z trouby

80 minut
Švestkový koláč s vanilkovým krémem

Švestkový koláč s vanilkovým krémem

50 minut
Roláda s mletým masem a zeleninou

Roláda s mletým masem a zeleninou

30 minut
Cuketovomrkvové placky

Cuketovomrkvové placky

20 minut
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

Poslední sledované recepty

87
Trojí sladká ovesná kaše
Trojí sladká ovesná kaše
61
Řecký salát s cizrnou
Řecký salát s cizrnou
28
Klasické lečo
Klasické lečo
20
Pórková polévka s cizrnou
Pórková polévka s cizrnou
19
Kachna s fíkovým zelím
Kachna s fíkovým zelím

Zajímavé články

Velký cuketový speciál: Rady, tipy a recepty, jak chutně naložit s úrodou cuket
Velký cuketový speciál: Rady, tipy a recepty, jak…
Rychlé buchty s broskvemi: 5 receptů na sladké letní moučníky, které mají šťávu
Rychlé buchty s broskvemi: 5 receptů na sladké…
Domácí vepřová konzerva: Pochoutka k letní večeři nebo na cesty, kterou zvládnete připravit i v paneláku
Domácí vepřová konzerva: Pochoutka k letní večeři…
Sezóna rajčat je tady! S našimi 50 recepty si s úrodou hravě poradíte. A ještě si pochutnáte!
Sezóna rajčat je tady! S našimi 50 recepty si s…
Letní mlsání? Pojďte na to chytře
Letní mlsání? Pojďte na to chytře
AHA.cz Laďka Něrgešová v paruce: Zdrcující verdikt lékařů

Laďka Něrgešová v paruce: Zdrcující verdikt lékařů

Mimibazar Bazalkové pesto: neodolatelná chuť Itálie, kterou si snadno připravíte doma.

Bazalkové pesto: neodolatelná chuť Itálie, kterou si snadno připravíte doma.

Dáma.cz Tchyně podle zvěrokruhu: Nač se připravit před prvním setkání?

Tchyně podle zvěrokruhu: Nač se připravit před prvním setkání?

Blesk pro ženy Manikúra, kterou milují celebrity: Hitem sociálních sítí jsou mléčné nehty

Manikúra, kterou milují celebrity: Hitem sociálních sítí jsou mléčné nehty

Ženy.cz Profesionální trenér otestoval 10 běžných sportů. Při kterém z nich spálíte nejvíc tuku?

Profesionální trenér otestoval 10 běžných sportů. Při kterém z nich spálíte nejvíc tuku?

Blesk.cz Rapper Vercetti má problém: 5 let natvrdo a vyhoštění

Rapper Vercetti má problém: 5 let natvrdo a vyhoštění

SportRevue.cz FOTO: Krásky z bazénů. Simona Baumrtová, Bára Seemanová a 30 dalších nejhezčích (ex)plavkyň světa

FOTO: Krásky z bazénů. Simona Baumrtová, Bára Seemanová a 30 dalších nejhezčích (ex)plavkyň světa

Maminka.cz Od sedmi let je označují za nejkrásnější dvojčata na světě. Jak vypadají dnes a jak pomohla otci v boji s leukémií?

Od sedmi let je označují za nejkrásnější dvojčata na světě. Jak vypadají dnes a jak pomohla otci v boji s leukémií?

Blesk Horoskopy 5 znamení, která vůbec nestárnou: Kdo zraje jako víno a těžko by mu někdo hádal jeho skutečný věk?

5 znamení, která vůbec nestárnou: Kdo zraje jako víno a těžko by mu někdo hádal jeho skutečný věk?

  • Recepty.cz
  • Pstruh se sýrem a slaninou
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact