• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Pstruh se sýrem a slaninou
Napište svůj komentář k receptu

Pstruh se sýrem a slaninou

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.0
hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Pstruh se sýrem a slaninou
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • pstruh
    • anglická slanina
    • hermelín Nebo Niva

Postup přípravy receptu

1
Do vykuchaného pstruha vložíme plátky sýra, celého poklademe plátky anglické slaniny a dáme na 45 minut péct a ke konci grilovat do trouby.
2
Jako příloha jsou vhodné vařené brambory.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Špenátový závin se špenátem, slaninou a sýrem

Špenátový závin se špenátem, slaninou…

Bramborový salát se slaninou a sýrem

Bramborový salát se slaninou a sýrem

Rybí file se slaninou a uzeným sýrem

Rybí file se slaninou a uzeným sýrem

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Air Yeezy Jordan | 3. 7. 2013 14:11

    from you in the future as well. In fact your creative writing abilities has inspired me. [url=http://pgaa.com/airyeezy.html]Air Yeezy Jordan[/url] <a href="http://pgaa.com/airyeezy.html" title="Air Yeezy Jordan">Air Yeezy Jordan</a>

  • Max | 20. 10. 2012 11:35

    ááá někdo se teď koukal na Ano šéfe - Rabářská bašta :-D

  • Petr | 18. 10. 2012 14:31

    Nejen podle mne je kombinace ryby a sýra prasárna. :-(

  • Anonymous | 26. 6. 2011 12:03

    martino, bez koukat na babicu. kdyz nebudes mit pstruha, dej tam treba mrazenyho kapra.... pstruha maj v kazdym rozumnym obchode.

  • zuza | 25. 3. 2011 10:42

    Vy jste prdlá :-D !

  • Jarka O. | 20. 3. 2011 18:45

    Tak proč tohle prostě nepřeskočíš a nehledáš recepty bez ryb?? O:-) :-!

  • teotka | 20. 3. 2011 07:50

    Nemám ráda ryby!!!!!!!

  • teotka | 20. 3. 2011 07:50

    Nemám ráda ryby!!!!!!!

  • Jos Patrik | 6. 7. 2007 20:00

    Jdu na to: můj plán je podobný jako Martiny. Díky za tip. Za chvilku napíšu výsledek!

  • Hamfl | 29. 4. 2006 16:22

    Jiná varianta - mám mikrovlnku s funkcí "crisp"Na prostředek crispu "prostěradlo" z angličanky, na něj filet ze pstruha, plátky sýra, další filet a přikrývka opět angličanka. Cca 5 min v mikrovlnce, pak kolem hnízdo z mražených hranolků a dalších 15 min. Část sýra se dostane ven, podteče pod hranolky a lehce se zabarví do hněda. Teď si vyberte co dřív (pstruha nebo kůrčičku). Pokud má být víc porcí, je dobře je oddělit již při přípravě na crispu, před tepelnou úpravou.Snad ještě - na pekáčku jsem používal i filety z lína a sumce, vždy výborný výsledek.

  • Martina Štědronská | 22. 11. 2004 11:47

    Vynikající. Můj tip- nesehnala jsem čerstvého pstroužka,tak jsem to zkusila z mražených lososových filetů a bylo to min. stejně chutné. Na vymazaný pekáček jsem dala mraženou zeleninuna ní cca 5 plátků anglické slaniny1 hermelín na plátkyna něj lososové filety (můžete nasolit a ocitrónovat)30 minut zapékání je OKMartina.

  • Anonym | 3. 9. 2004 14:42

    Vynikajici namka. Nezaspini se moc nadobi a je to opravdu dobre. Jen dost syte.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Ryby
Maso Rybí Oběd Večeře Pečení Zdravý oběd Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Anglická slanina Hermelín Pstruh
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Roláda z vepřového masa

Roláda z vepřového masa

Domácí čokoláda

Domácí čokoláda

Milionová polévka

Milionová polévka

Řezy z mikrovlnky

Řezy z mikrovlnky

Grilovaný banán

Grilovaný banán

Nejlepší pomazánka na chlebíčky

Nejlepší pomazánka na chlebíčky

Báječné ovocné řezy - krémeš

Báječné ovocné řezy - krémeš

Dušený králík (nejen) se zeleninou

Dušený králík (nejen) se zeleninou

Fazolový salát

Fazolový salát

Doporučujeme

50 minut
Bramborový koláč se zeleninou

Bramborový koláč se zeleninou

30 minut
Třešňový kompot

Třešňový kompot

40 minut
Citronové orzo se špenátem

Citronové orzo se špenátem

Hrnková bublanina s třešněmi

Hrnková bublanina s třešněmi

40 minut
Mexická kuřecí polévka

Mexická kuřecí polévka

30 minut
Těstovinový salát Caprese

Těstovinový salát Caprese

5 minut
Aperol Spritz

Aperol Spritz

20 minut
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

30 minut
Klasický burger

Klasický burger

Poslední sledované recepty

141
Fazolková rýže - (nejen) příloha
Fazolková rýže - (nejen)…
63
Třešňová marmeláda
Třešňová marmeláda
55
Houbový guláš
Houbový guláš
50
Máslové řízky
Máslové řízky
48
Žloutkové řezy jako vánek
Žloutkové řezy jako vánek

Zajímavé články

Rýžové, ramen, skleněné nebo udon: Nejznámější asijské nudle a jak je použít
Rýžové, ramen, skleněné nebo udon: Nejznámější…
Jak poznat dobrý meloun? 6 způsobů, díky kterým zjistíte, že je zralý a sladký
Jak poznat dobrý meloun? 6 způsobů, díky kterým…
Recepty s voňavou levandulí: Vychutnejte si ji v bábovce, zmrzlině nebo s grilovaným masem
Recepty s voňavou levandulí: Vychutnejte si ji v…
Quinoa: Superpotravina, která pomáhá s hubnutím a zachutná i dětem
Quinoa: Superpotravina, která pomáhá s hubnutím a…
Dort za vysvědčení: 10 krásných a jednoduchých sladkostí, ze kterých budou děti nadšené
Dort za vysvědčení: 10 krásných a jednoduchých…
AHA.cz Proč Marek Brodský prodává tátovu chalupu? Černocká promluvila!

Proč Marek Brodský prodává tátovu chalupu? Černocká promluvila!

Mimibazar Čtení na léto: Hříšný jako Jesse - erotický román, který tě nenechá spát

Čtení na léto: Hříšný jako Jesse - erotický román, který tě nenechá spát

Dáma.cz Nevkusná retro móda: Ledvinka a další kousky, za které se dodnes stydíme

Nevkusná retro móda: Ledvinka a další kousky, za které se dodnes stydíme

Blesk pro ženy Menstruační plavky už nejsou sci-fi! Prošly naším křtem ohněm?

Menstruační plavky už nejsou sci-fi! Prošly naším křtem ohněm?

Ženy.cz Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Blesk.cz 20 let od smrti legendárního Jiřího Kodeta (†67): O role ho připravili komunisti i máma!

20 let od smrti legendárního Jiřího Kodeta (†67): O role ho připravili komunisti i máma!

SportRevue.cz FOTO: Krásná tenistka Anna Kurnikovová. Tak se měnila v průběhu času

FOTO: Krásná tenistka Anna Kurnikovová. Tak se měnila v průběhu času

Maminka.cz 25 důkazů, že není radno nechat děti bez dozoru ani na 5 minut. Tyhle fotky vás dostanou!

25 důkazů, že není radno nechat děti bez dozoru ani na 5 minut. Tyhle fotky vás dostanou!

Blesk Horoskopy Jaký je váš anděl strážný podle dne, kdy jste se narodili?

Jaký je váš anděl strážný podle dne, kdy jste se narodili?

  • Recepty.cz
  • Pstruh se sýrem a slaninou
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact