• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Pstruh s rajčatovou salsou a pomerančem
Napište svůj komentář k receptu

Pstruh s rajčatovou salsou a pomerančem

autor: F.O.O.D.
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: 35 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Pstruh s rajčatovou salsou a pomerančem
Pstruh s rajčatovou salsou a pomerančem
Pstruh s rajčatovou salsou a pomerančem
Pstruh s rajčatovou salsou a pomerančem
Pstruh s rajčatovou salsou a pomerančem
Pstruh s rajčatovou salsou a pomerančem
Pstruh s rajčatovou salsou a pomerančem
Pstruh s rajčatovou salsou a pomerančem
6fotografií
Nahrát fotku
 

Rychlý a zdravý pokrm, který rozhodně potěší vaše chuťové pohárky. Jemné maso pstruha dokonale ladí se salsou z rajčat, brusinek, limetky a pomeranče. Věřte, že tato kombinace udělá z ryby hotovou delikatesu.

Suroviny

2 porce
    • 2
      lžíce máslo
    • 1
      stroužek česnek
    • 2
      ks pstruh středně velcí
  • salsa:
    • 150
      g cherry rajčátka
    • 1
      lžička pomerančová kůra
    • 1
      lžíce pomerančová šťáva
    • 1
      lžíce limetková šťáva
    • 1
      lžíce javorový sirup
    • 1
      lžíce sušené brusinky
    • 0,50
      lžička fenyklová semínka
    • 1
      lžíce olivový olej
    • 1
      hrst koriandr
    • sůl
    • pepř mletý

Postup přípravy receptu

1
Připravte salsu: rajčata pokrájejte na čtvrtky, dejte do misky a přidejte ostatní suroviny, osolte, opepřete, promíchejte a nechte odležet.

RADA: VIDEO, jak připravit zdravé jídlo do krabičky

2
Na pánvi rozehřejte máslo, přidejte prolisovaný česnek a nechte lehce zezlátnout. Na plech vyložený pečicím papírem položte pstruhy a přelijte česnekovým máslem. Pečte v troubě předehřáté na 180 °C, asi 20 minut.

RADA: Jak rychle loupat česnek? Koukněte na VIDEO

3
Hotové pstruhy dejte na talíře, do salsy vmíchejte koriandr a přelijte ji přes ryby.
4
Recept pro vás připravil časopis F.O.O.D. (květen/2019)

RADA: Chci si koupit aktuální číslo nebo předplatit časopis F.O.O.D.

Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Pečený pstruh s holandskou omáčkou

Pečený pstruh s holandskou omáčkou

Pstruh na čekankovém risottu

Pstruh na čekankovém risottu

Pstruh s bylinkovou krustou

Pstruh s bylinkovou krustou

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Ryby Pstruh FOOD
Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Cherry rajčátka Fenyklová semínka Javorový sirup Koriandr Limetková šťáva Máslo Olivový olej Pepř mletý Pomerančová kůra Pomerančová šťáva Pstruh Sůl Sušené brusinky

Zdravé jídlo do krabičky: Deník veganky

Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Švýcarské fondue

Švýcarské fondue

Quiche

Quiche

Měkké perníčky

Měkké perníčky

Losos se smetanovo-česnekovou omáčkou

Losos se smetanovo-česnekovou omáčkou

Karamelové hrušky

Karamelové hrušky

Chilli con carne od Camm

Chilli con carne od Camm

Amur (ryba) v bylinkovém těstíčku

Amur (ryba) v bylinkovém těstíčku

Pomazánka z červené řepy s ořechy

Pomazánka z červené řepy s ořechy

Asijské smažené kuličky (šišky)

Asijské smažené kuličky (šišky)

Doporučujeme

30 minut
Mexický hrnec s rýží

Mexický hrnec s rýží

55 minut
Švestkové knedlíky z bramborového těsta

Švestkové knedlíky z bramborového…

20 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

Domácí kečup

Domácí kečup

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Zdravé jídlo do krabičky: Deník veganky

Poslední sledované recepty

118
Kynutý knedlík z mikrovlnky
Kynutý knedlík z…
99
Dýňová tortila
Dýňová tortila
86
Celozrnný chléb z domácí pekárny
Celozrnný chléb z domácí…
83
Máslové řízky
Máslové řízky
74
Ovesný pudink, základní recept
Ovesný pudink, základní…

Zajímavé články

Což takhle dát si mangold? Chutná jako špenát, září jako duha a je doslova nabitý živinami
Což takhle dát si mangold? Chutná jako špenát,…
Troufnete si na pečená povidla? Stačí vám čtyři suroviny!
Troufnete si na pečená povidla? Stačí vám čtyři…
Od pondělí do pátku: Prázdninové večeře, které připravíte do půl hodiny
Od pondělí do pátku: Prázdninové večeře, které…
Co vařit dětem o prázdninách aneb 15 tipů na recepty pro zoufalé babičky
Co vařit dětem o prázdninách aneb 15 tipů na…
Kouzlo nostalgie: Americká cukrářka slaví úspěch se starou technikou zdobení dortů
Kouzlo nostalgie: Americká cukrářka slaví úspěch…
AHA.cz 5 let po smrti Hany Krampolové (†59): O její hrob se nikdo nestará

5 let po smrti Hany Krampolové (†59): O její hrob se nikdo nestará

Mimibazar Bazalkové pesto: neodolatelná chuť Itálie, kterou si snadno připravíte doma.

Bazalkové pesto: neodolatelná chuť Itálie, kterou si snadno připravíte doma.

Dáma.cz Jogurt, džus, müsli: Škodlivé potraviny, které byste měla vyřadit z jídelníčku

Jogurt, džus, müsli: Škodlivé potraviny, které byste měla vyřadit z jídelníčku

Blesk pro ženy Look Jany Plodkové do chladného léta: Omladí, zeštíhlí a sluší každé věkové kategorii

Look Jany Plodkové do chladného léta: Omladí, zeštíhlí a sluší každé věkové kategorii

Ženy.cz Sex po 40: Unavená, ztracená, nebo právě na startovní čáře?

Sex po 40: Unavená, ztracená, nebo právě na startovní čáře?

Blesk.cz Rozlícená Gregorová: Drsná slova na obranu syna! Kdyby byl gay, tak idiotsky by se neoženil!

Rozlícená Gregorová: Drsná slova na obranu syna! Kdyby byl gay, tak idiotsky by se neoženil!

SportRevue.cz FOTO: Necudné kroucení zadkem? Kdepak, tanec u tyče je (i) regulérní sport

FOTO: Necudné kroucení zadkem? Kdepak, tanec u tyče je (i) regulérní sport

Maminka.cz Neuvěřitelné – tahle holčička se narodila přeložená napůl!

Neuvěřitelné – tahle holčička se narodila přeložená napůl!

Blesk Horoskopy 5 nejvíce empatických znamení zvěrokruhu: Kdo nemyslí jen na sebe a umí se vcítit do druhých?

5 nejvíce empatických znamení zvěrokruhu: Kdo nemyslí jen na sebe a umí se vcítit do druhých?

Další doporučené recepty:

Pstruh s bylinkovou krustou
Pstruh s bylinkovou krustou
Pstruh s hráškovými výhonky
Pstruh s hráškovými výhonky
Pstruh s mandlemi II.
Pstruh s mandlemi II.
Pstruh s žampiony
Pstruh s žampiony
Pstruzi na klacku a brambory v popelu
Pstruzi na klacku a brambory v popelu
Pstruzi s bylinkami, citrony a salsou
Pstruzi s bylinkami, citrony a salsou
  • Recepty.cz
  • Pstruh s rajčatovou salsou a pomerančem
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact