• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Grilování & BBQ Džemy a marmelády Okurky
  • Recepty.cz
  • Pstruh s bylinkovou krustou
Napište svůj komentář k receptu

Pstruh s bylinkovou krustou

autor: F.O.O.D.
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: 50 minut
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Pstruh s bylinkovou krustou
Nahrát fotku
 

Suroviny

2 porce
    • sůl
    • 6
      lžíce olivový olej
    • 2
      stroužek česnek
    • pepř mletý
    • 4
      lžíce petrželka
    • 2
      lžíce bazalka
    • 100
      ml smetana 33%
    • 8
      lžíce strouhaný parmazán
    • 4
      plátek chleba toastový
    • 1
      lžíce šalvěj
    • 1
      ks citronová kůra
    • 2
      ks pstruzi

Postup přípravy receptu

1
Pstruha očistěte, osolte a opepřete. Z toastového chleba odkrojte kůrky a rozkrájejte ho na co nejmenší kostičky. Smíchejte je se smetanou a olejem, pořádně promačkejte a přidejte nasekané bylinky, nakrájený česnek, citronovou kůru, sýr. Osolte, opepřete a vše důkladně promíchejte. Troubu rozehřejte na 180 oC, pekáč vyložte pečicím papírem. Vložte ryby, potřete bylinkovou směsí a pečte asi 30 minut (záleží na velikosti ryb).
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Treska s bylinkovou krustou

Treska s bylinkovou krustou

Losos s bylinkovou krustou

Losos s bylinkovou krustou

Krůtí řízek s paprikovou krustou

Krůtí řízek s paprikovou krustou

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Pstruh
Maso Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bazalka Česnek Chleba Citronová kůra Olivový olej Pepř mletý Petrželka Pstruzi Šalvěj Smetana Strouhaný parmazán Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Borůvkový koláč s ořechovou posypkou

Borůvkový koláč s ořechovou posypkou

Bábovka z vaječného likéru

Bábovka z vaječného likéru

Papriková pomazánka II.

Papriková pomazánka II.

Banánová bleskovka - dort

Banánová bleskovka - dort

Báječné tuňákové placičky s ricottou

Báječné tuňákové placičky s ricottou

Gulášová krkovička

Gulášová krkovička

Snadné a rychlé kuře na paprice

Snadné a rychlé kuře na paprice

Velikonoční muffiny

Velikonoční muffiny

Čočková polévka ze zbylé čočky II.

Čočková polévka ze zbylé čočky II.

Doporučujeme

110 minut
Boloňské špagety

Boloňské špagety

45 minut
Meruňkový kompot

Meruňkový kompot

30 minut
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

60 minut
Domácí rybízová marmeláda

Domácí rybízová marmeláda

45 minut
Masové špízy s bramborami

Masové špízy s bramborami

50 minut
Rychlý borůvkový koláč

Rychlý borůvkový koláč

45 minut
Pikantní čatní z meruněk

Pikantní čatní z meruněk

50 minut
Bramborový koláč se zeleninou

Bramborový koláč se zeleninou

30 minut
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami

Zapečené těstoviny se zeleninou a…

Poslední sledované recepty

63
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
52
Meruňkové knedlíky - kynuté
Meruňkové knedlíky -…
26
Játra rychle a chutně
Játra rychle a chutně
25
Meruňková marmeláda (džem)
Meruňková marmeláda …
23
Nejlepší sekaná na světě, která nepraskne
Nejlepší sekaná na světě…

Zajímavé články

Velký rybízový speciál: Rady, jak rybíz zamrazit, zavařit a recepty na rybízové koláče a další moučníky
Velký rybízový speciál: Rady, jak rybíz zamrazit,…
Nevíte, co s úrodou cuket? Vyzkoušejte těchto 6 chutných receptů
Nevíte, co s úrodou cuket? Vyzkoušejte těchto 6…
Mravenci v kuchyni? Než sáhnete po chemii, vytáhněte zbraně ze spíže
Mravenci v kuchyni? Než sáhnete po chemii,…
15 originálních receptů na chalupu: Po těchto jídlech se bude rodina olizovat až za ušima
15 originálních receptů na chalupu: Po těchto…
Letní grilování ve znamení burgerů: Co všechno ovlivní výsledek?
Letní grilování ve znamení burgerů: Co všechno…
AHA.cz Macron porušil protokol! Kate zachraňoval William

Macron porušil protokol! Kate zachraňoval William

Mimibazar Proč je obtížné přijmout kompliment a jak na to vyzrát?

Proč je obtížné přijmout kompliment a jak na to vyzrát?

Dáma.cz Terence Hill: Fešáka s modrýma očima proslavily westerny. Jak vypadá dnes?

Terence Hill: Fešáka s modrýma očima proslavily westerny. Jak vypadá dnes?

Blesk pro ženy Jana Švandová hvězdou Varů: Jak na mladistvé denní i večerní looky podle 78leté herečky?

Jana Švandová hvězdou Varů: Jak na mladistvé denní i večerní looky podle 78leté herečky?

Ženy.cz Je vám víc než 40 a nezvedáte činky? Tak zvedněte zadek, než bude pozdě!

Je vám víc než 40 a nezvedáte činky? Tak zvedněte zadek, než bude pozdě!

Blesk.cz Celebrity vynesly šperky za miliony: Diamantové Vary! Dakota Johnsonová zválcovala všechny

Celebrity vynesly šperky za miliony: Diamantové Vary! Dakota Johnsonová zválcovala všechny

SportRevue.cz Budou tu navždy? 10 rekordů z historie NHL, které už (zřejmě) nikdy nikdo nepřekoná

Budou tu navždy? 10 rekordů z historie NHL, které už (zřejmě) nikdy nikdo nepřekoná

Maminka.cz Máma dvojčat a trojčat: Jsem unavená, chybí mi randění s mým mužem. S pěti dětmi je to sakra těžké, ale my se nedáme!

Máma dvojčat a trojčat: Jsem unavená, chybí mi randění s mým mužem. S pěti dětmi je to sakra těžké, ale my se nedáme!

Blesk Horoskopy 6 znamení zvěrokruhu, která vždy poznají, že lžete! A ještě vás v tom nechají

6 znamení zvěrokruhu, která vždy poznají, že lžete! A ještě vás v tom nechají

Další doporučené recepty:

Pstruh na tokajském víně
Pstruh na tokajském víně
Pstruh plněný česnekem
Pstruh plněný česnekem
Pstruh plněný vlašskými ořechy a nivou
Pstruh plněný vlašskými ořechy a nivou
Pstruh s hráškovými výhonky
Pstruh s hráškovými výhonky
Pstruh s mandlemi II.
Pstruh s mandlemi II.
Pstruh s rajčatovou salsou a pomerančem
Pstruh s rajčatovou salsou a pomerančem
  • Recepty.cz
  • Pstruh s bylinkovou krustou
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact