• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Pstruh plněný česnekem
Napište svůj komentář k receptu

Pstruh plněný česnekem

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.9
hodnotilo: 16
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Pstruh plněný česnekem
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 3
      česnek
    • olivový olej
    • pstruh na osobu (pstruh kolem 30 cm)
    • kari
    • mletá paprika
    • podravka
    • citron

Postup přípravy receptu

1
Vykuchaného pstruha "vyplníme" rozmačkaným česnekem který smísíme s mletou paprikou, kari a podravkou. Pak pstruha z každé strany pokapeme citrónem.
2
Dáme na rozpálenou pánvičku s olejem a z každé strany necháme na velkém ohni na 1-2 min., aby získal zlatohnědou barvu. Pak asi 5 min. z každé strany necháme dodělat na malém ohni. Podáváme s americkými brambory.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Pstruh plněný vlašskými ořechy a nivou

Pstruh plněný vlašskými ořechy a nivou

Pstruh na grilu, ve slanině, plněný pomerančem

Pstruh na grilu, ve slanině, plněný…

Mořský pstruh s jemnou sýrovou omáčkou

Mořský pstruh s jemnou sýrovou omáčkou

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • J.K. | 16. 4. 2014 19:00

    výborné, jen musím příště více osolit

  • Jana | 22. 10. 2013 14:13

    Kolik toho koření? Rybu jsem ještě nikdy nedělala :/

  • LiliRipp | 13. 3. 2011 13:41

    Výborné, také ho obaluji v mouce a peču v troubě.

  • smolici
    smolici | 15. 1. 2011 19:58

    výborné, dělala jsem pstruha poprvé a chutnalo! (pro příště si musím pamatovat, že té "mády" dovnitř nesmím dát tolik - je na mě až moc pikantní)...a nechala jsem se inspirovat ostatními a obalila ho v mouce - krásně křupavé! děkuji

  • Helena Hlinková | 2. 7. 2010 12:37

    Taky jsem přidala sůl a obalila v mouce, ale jinak vynikající! Moc jsme si pochutnali! Píši 1*

  • bubli nator | 15. 11. 2009 18:52

    mnamka, je to plne jemne a lehke chuti

  • Lucie Sobotková | 4. 2. 2009 12:09

    Vynikající, jen musím ještě vyladit tu sůl. jinak to nemá chybu

  • Zuzana Ksirova | 30. 10. 2007 12:26

    Taky jsem dala napul olej a maslo a upekla jsem pstruha v troube. A jeste jsem ho osolila i zvenku. Jsem ve 2. mesici tehotenstvi a vsechno mi smrdi, ale tohle byla lahoda. Mela jsem s varenymi brambory, ale to je uplne jedno, co ma kdo rad.

  • Dagmar B. | 20. 10. 2007 13:05

    Recept jsem vyzkoušela a nemá to chybu. Také jsem osolila a obalila v hladké mouce. Jen jsem dala na smažení napůl máslo a olej.

  • Jitka D. | 8. 5. 2007 13:44

    Dala jsem za 1, protože recept opravdu nemá chybu. Mňam!

  • Jitka | 8. 5. 2007 13:34

    Právě jsem ho dobaštila... Je to opravdu mňam, mňam!!!! Pstruha jsem ale ještě posolila a obalila ho také v hladké mouce. Opravdu doporučuji všem.....!

  • Anonym | 3. 11. 2006 17:14

    Tak jsem to včera vyzkoušela.Ještě jsem pstruha ale z obou stran posolila bylinkovou solí.Moc mi o ale nechutnalo,bylo to dost suché.

  • Radka | 17. 9. 2006 17:22

    vyborne. Aby byla kuze krupavejsi, obalila jsem pstruha jeste v hladke mouce a teprve potom dala na panev. Napln byla super. Recept mam vytisknuty a ulozeny ve vlastni kucharce. Diky!

  • Marian obz. | 27. 8. 2006 16:57

    idem vyskusat a potom podam hodnotenie:)

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Ryby Pstruh
Maso Rybí Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Citron Kari Mletá paprika Olivový olej Podravka Pstruh
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kuřecí prsíčka po provensálsku

Kuřecí prsíčka po provensálsku

Čebureky

Čebureky

Zelňačka s klobásou

Zelňačka s klobásou

Brynzová pomazánka III.

Brynzová pomazánka III.

Sekaná pečeně s paprikou

Sekaná pečeně s paprikou

Bylinkový chléb (DUKAN)

Bylinkový chléb (DUKAN)

Pikantní bezmasé rizoto se sýrem

Pikantní bezmasé rizoto se sýrem

Sušenky z ovesných vloček s kokosem

Sušenky z ovesných vloček s kokosem

Cibulovo-česnekové řízky: smetanové

Cibulovo-česnekové řízky: smetanové

Doporučujeme

30 minut
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

135
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
18
Vepřové výpečky s bramboráčky a špenátem s bešamelem
Vepřové výpečky s…
18
Kančí guláš - staročeský
Kančí guláš - staročeský
16
Kuřecí vývar s domácími nudlemi
Kuřecí vývar s domácími…
16
Meruňkové knedlíky s marcipánem
Meruňkové knedlíky s…

Zajímavé články

Jak uskladnit jablka? Tipy a rady, díky kterým vám vydrží až do jara
Jak uskladnit jablka? Tipy a rady, díky kterým…
Pizza z květáku je podzimní hit. Je zdravá, bez lepku a s minimem kalorií!
Pizza z květáku je podzimní hit. Je zdravá, bez…
Pěkně vypečené brambory: Vyzkoušejte 20 nejlepších receptů z trouby pro celou rodinu
Pěkně vypečené brambory: Vyzkoušejte 20…
Od pondělí do pátku: Podzimní recepty, které připravíte za půl hodiny
Od pondělí do pátku: Podzimní recepty, které…
Labubu dorty jsou hit! Oblíbená postavička dobývá cukrárny po celém světě
Labubu dorty jsou hit! Oblíbená postavička dobývá…
AHA.cz Polívka po mozkové příhodě: Hrozí trvalé následky?

Polívka po mozkové příhodě: Hrozí trvalé následky?

Mimibazar Šetrná pomoc při rýmě: Naučte děti smrkat a sáhněte po homeopatikách

Šetrná pomoc při rýmě: Naučte děti smrkat a sáhněte po homeopatikách

Dáma.cz Povislé paže: Co je způsobuje a jak s tím bojovat?

Povislé paže: Co je způsobuje a jak s tím bojovat?

Blesk pro ženy Podzimní barvy podle Ani Geislerové: Proč v jejím podání nejsou nuda?

Podzimní barvy podle Ani Geislerové: Proč v jejím podání nejsou nuda?

Ženy.cz Ústní wellness rozzáří váš úsměv. Navíc podpoří zdraví celého těla i duševní pohodu

Ústní wellness rozzáří váš úsměv. Navíc podpoří zdraví celého těla i duševní pohodu

Blesk.cz Nečekaná smrt Diane Keatonové (†79) odhalila její bohatství: Miliardové dědictví!

Nečekaná smrt Diane Keatonové (†79) odhalila její bohatství: Miliardové dědictví!

SportRevue.cz FOTO, VIDEO: Paige Spiranac - nejrajcovnější golfistka světa žhaví Instagram

FOTO, VIDEO: Paige Spiranac - nejrajcovnější golfistka světa žhaví Instagram

Maminka.cz Neuvěřitelné: Tahle supermáma porodila 12 dětí během 12 let. Učí je doma a ještě se stará o farmu plnou zvířat

Neuvěřitelné: Tahle supermáma porodila 12 dětí během 12 let. Učí je doma a ještě se stará o farmu plnou zvířat

Blesk Horoskopy Tarotskop na říjen: Na Váhy toho bude moc, Střelci se vrhnou do dobrodružství a Býky čeká láska

Tarotskop na říjen: Na Váhy toho bude moc, Střelci se vrhnou do dobrodružství a Býky čeká láska

Další doporučené recepty:

Pstruh na oříškách
Pstruh na oříškách
Pstruh na rajčatech
Pstruh na rajčatech
Pstruh na tokajském víně
Pstruh na tokajském víně
Pstruh plněný vlašskými ořechy a nivou
Pstruh plněný vlašskými ořechy a nivou
Pstruh s bylinkovou krustou
Pstruh s bylinkovou krustou
Pstruh s hráškovými výhonky
Pstruh s hráškovými výhonky
  • Recepty.cz
  • Pstruh plněný česnekem
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact