• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Velikonoce
  • Recepty.cz
  • Pstruh plněný česnekem
Napište svůj komentář k receptu

Pstruh plněný česnekem

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.9
hodnotilo: 16
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Pstruh plněný česnekem
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 3
      česnek
    • olivový olej
    • pstruh na osobu (pstruh kolem 30 cm)
    • kari
    • mletá paprika
    • podravka
    • citron

Postup přípravy receptu

1
Vykuchaného pstruha "vyplníme" rozmačkaným česnekem který smísíme s mletou paprikou, kari a podravkou. Pak pstruha z každé strany pokapeme citrónem.
2
Dáme na rozpálenou pánvičku s olejem a z každé strany necháme na velkém ohni na 1-2 min., aby získal zlatohnědou barvu. Pak asi 5 min. z každé strany necháme dodělat na malém ohni. Podáváme s americkými brambory.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Pstruh plněný vlašskými ořechy a nivou

Pstruh plněný vlašskými ořechy a nivou

Pstruh na grilu, ve slanině, plněný pomerančem

Pstruh na grilu, ve slanině, plněný…

Mořský pstruh s jemnou sýrovou omáčkou

Mořský pstruh s jemnou sýrovou omáčkou

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • J.K. | 16. 4. 2014 19:00

    výborné, jen musím příště více osolit

  • Jana | 22. 10. 2013 14:13

    Kolik toho koření? Rybu jsem ještě nikdy nedělala :/

  • LiliRipp | 13. 3. 2011 13:41

    Výborné, také ho obaluji v mouce a peču v troubě.

  • smolici
    smolici | 15. 1. 2011 19:58

    výborné, dělala jsem pstruha poprvé a chutnalo! (pro příště si musím pamatovat, že té "mády" dovnitř nesmím dát tolik - je na mě až moc pikantní)...a nechala jsem se inspirovat ostatními a obalila ho v mouce - krásně křupavé! děkuji

  • Helena Hlinková | 2. 7. 2010 12:37

    Taky jsem přidala sůl a obalila v mouce, ale jinak vynikající! Moc jsme si pochutnali! Píši 1*

  • bubli nator | 15. 11. 2009 18:52

    mnamka, je to plne jemne a lehke chuti

  • Lucie Sobotková | 4. 2. 2009 12:09

    Vynikající, jen musím ještě vyladit tu sůl. jinak to nemá chybu

  • Zuzana Ksirova | 30. 10. 2007 12:26

    Taky jsem dala napul olej a maslo a upekla jsem pstruha v troube. A jeste jsem ho osolila i zvenku. Jsem ve 2. mesici tehotenstvi a vsechno mi smrdi, ale tohle byla lahoda. Mela jsem s varenymi brambory, ale to je uplne jedno, co ma kdo rad.

  • Dagmar B. | 20. 10. 2007 13:05

    Recept jsem vyzkoušela a nemá to chybu. Také jsem osolila a obalila v hladké mouce. Jen jsem dala na smažení napůl máslo a olej.

  • Jitka D. | 8. 5. 2007 13:44

    Dala jsem za 1, protože recept opravdu nemá chybu. Mňam!

  • Jitka | 8. 5. 2007 13:34

    Právě jsem ho dobaštila... Je to opravdu mňam, mňam!!!! Pstruha jsem ale ještě posolila a obalila ho také v hladké mouce. Opravdu doporučuji všem.....!

  • Anonym | 3. 11. 2006 17:14

    Tak jsem to včera vyzkoušela.Ještě jsem pstruha ale z obou stran posolila bylinkovou solí.Moc mi o ale nechutnalo,bylo to dost suché.

  • Radka | 17. 9. 2006 17:22

    vyborne. Aby byla kuze krupavejsi, obalila jsem pstruha jeste v hladke mouce a teprve potom dala na panev. Napln byla super. Recept mam vytisknuty a ulozeny ve vlastni kucharce. Diky!

  • Marian obz. | 27. 8. 2006 16:57

    idem vyskusat a potom podam hodnotenie:)

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Ryby Pstruh
Maso Rybí Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Citron Kari Mletá paprika Olivový olej Podravka Pstruh
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Bábovka z majonézy

Bábovka z majonézy

Malínský špaček od sestry Ireny

Malínský špaček od sestry Ireny

Zapečený lilek s parmezánem

Zapečený lilek s parmezánem

Lahodný čokoládový krém na dorty

Lahodný čokoládový krém na dorty

Krůtí medajlonky se sýrem

Krůtí medajlonky se sýrem

Rychlé chilli fazole

Rychlé chilli fazole

Roláda s nugátovým krémem

Roláda s nugátovým krémem

Jahodovo-tvarohové šišky (knedlíky)

Jahodovo-tvarohové šišky (knedlíky)

Kuřecí (králičí) maso pečené na žampionech

Kuřecí (králičí) maso pečené na…

Doporučujeme

30 minut
Šťavnaté masové koule s parmazánem a rajčaty

Šťavnaté masové koule s parmazánem a…

20 minut
Chřestový salát s vejcem

Chřestový salát s vejcem

20 minut
Bylinkové kuře v marinádě chermoula

Bylinkové kuře v marinádě chermoula

30 minut
Žloutkové řezy jako vánek

Žloutkové řezy jako vánek

20 minut
Mac and cheese s chřestem a hráškem

Mac and cheese s chřestem a hráškem

30 minut
Strakaté blondie

Strakaté blondie

40 minut
Whisky krkovice s opečenými bramborami

Whisky krkovice s opečenými bramborami

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

60 minut
Slaný chřestový koláč

Slaný chřestový koláč

Poslední sledované recepty

87
Trojí sladká ovesná kaše
Trojí sladká ovesná kaše
62
Těstoviny (nejen) s kuřecím masem - zdravě a chutně
Těstoviny (nejen) s…
57
Řecký salát s cizrnou
Řecký salát s cizrnou
55
Dušené pepřové karé v cibuli
Dušené pepřové karé v…
54
Dušené zelí s uzeným masem a cizrnou
Dušené zelí s uzeným…

Zajímavé články

Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou barvou i chutí
Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou…
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i zeleniny!
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i…
Chřest pomáhá při hubnutí: Zkuste polévku nebo rizoto
Chřest pomáhá při hubnutí: Zkuste polévku nebo…
Sirup ze smrkových výhonků ze tří ingrediencí a bez vaření
Sirup ze smrkových výhonků ze tří ingrediencí a…
Sardinky v konzervě: Superpotravina, kterou většina z nás jí špatně. Víme, jak na ně!
Sardinky v konzervě: Superpotravina, kterou…
AHA.cz Útok u soudu s Hanychovou: Soukup překročil všechny meze

Útok u soudu s Hanychovou: Soukup překročil všechny meze

Mimibazar Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Dáma.cz Nevkusné devadesátky: Seriály, kapely, jídlo i móda, za které se dodnes stydíme

Nevkusné devadesátky: Seriály, kapely, jídlo i móda, za které se dodnes stydíme

Blesk pro ženy Zemřel Jiří Bartoška (†78): Tohle byly jeho životní i filmové role

Zemřel Jiří Bartoška (†78): Tohle byly jeho životní i filmové role

Ženy.cz Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Blesk.cz Slzy pro festivalového prezidenta Bartošku (†78): Pieta u Thermalu i u sídla na Andělské Hoře

Slzy pro festivalového prezidenta Bartošku (†78): Pieta u Thermalu i u sídla na Andělské Hoře

SportRevue.cz 16 nejdražších přestupů českých fotbalistů v historii. Králem je (stále) Pavel Nedvěd

16 nejdražších přestupů českých fotbalistů v historii. Králem je (stále) Pavel Nedvěd

Maminka.cz Před pěti lety získala titul Nejkrásnější dívka světa. Jak vypadá Anastasiya dnes a čím by chtěla být, až vyroste?

Před pěti lety získala titul Nejkrásnější dívka světa. Jak vypadá Anastasiya dnes a čím by chtěla být, až vyroste?

Blesk Horoskopy Odbornice na čísla vědomí má jasno: Den, kdy jste se narodili, o vás řekne vše!

Odbornice na čísla vědomí má jasno: Den, kdy jste se narodili, o vás řekne vše!

Další doporučené recepty:

Pstruh na oříškách
Pstruh na oříškách
Pstruh na rajčatech
Pstruh na rajčatech
Pstruh na tokajském víně
Pstruh na tokajském víně
Pstruh plněný vlašskými ořechy a nivou
Pstruh plněný vlašskými ořechy a nivou
Pstruh s bylinkovou krustou
Pstruh s bylinkovou krustou
Pstruh s hráškovými výhonky
Pstruh s hráškovými výhonky
  • Recepty.cz
  • Pstruh plněný česnekem
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact