Vykuchaného pstruha "vyplníme" rozmačkaným česnekem který smísíme s mletou paprikou, kari a podravkou. Pak pstruha z každé strany pokapeme citrónem.
2
Dáme na rozpálenou pánvičku s olejem a z každé strany necháme na velkém ohni na 1-2 min., aby získal zlatohnědou barvu. Pak asi 5 min. z každé strany necháme dodělat na malém ohni. Podáváme s americkými brambory.
výborné, dělala jsem pstruha poprvé a chutnalo! (pro příště si musím pamatovat, že té "mády" dovnitř nesmím dát tolik - je na mě až moc pikantní)...a nechala jsem se inspirovat ostatními a obalila ho v mouce - krásně křupavé! děkuji
Helena Hlinková
|2. 7. 2010 12:37
Taky jsem přidala sůl a obalila v mouce, ale jinak vynikající! Moc jsme si pochutnali! Píši 1*
bubli nator
|15. 11. 2009 18:52
mnamka, je to plne jemne a lehke chuti
Lucie Sobotková
|4. 2. 2009 12:09
Vynikající, jen musím ještě vyladit tu sůl. jinak to nemá chybu
Zuzana Ksirova
|30. 10. 2007 12:26
Taky jsem dala napul olej a maslo a upekla jsem pstruha v troube. A jeste jsem ho osolila i zvenku. Jsem ve 2. mesici tehotenstvi a vsechno mi smrdi, ale tohle byla lahoda. Mela jsem s varenymi brambory, ale to je uplne jedno, co ma kdo rad.
Dagmar B.
|20. 10. 2007 13:05
Recept jsem vyzkoušela a nemá to chybu. Také jsem osolila a obalila v hladké mouce. Jen jsem dala na smažení napůl máslo a olej.
Jitka D.
|8. 5. 2007 13:44
Dala jsem za 1, protože recept opravdu nemá chybu. Mňam!
Jitka
|8. 5. 2007 13:34
Právě jsem ho dobaštila... Je to opravdu mňam, mňam!!!! Pstruha jsem ale ještě posolila a obalila ho také v hladké mouce. Opravdu doporučuji všem.....!
Anonym
|3. 11. 2006 17:14
Tak jsem to včera vyzkoušela.Ještě jsem pstruha ale z obou stran posolila bylinkovou solí.Moc mi o ale nechutnalo,bylo to dost suché.
Radka
|17. 9. 2006 17:22
vyborne. Aby byla kuze krupavejsi, obalila jsem pstruha jeste v hladke mouce a teprve potom dala na panev. Napln byla super. Recept mam vytisknuty a ulozeny ve vlastni kucharce. Diky!