Uvařené brambory ve slupce nakrájíme na kolečka. Cibuli nastrouháme nahrubo, osmahneme dozlatova, přidáme na kolečka nakrájený česnek, orestujeme, zalijeme konzervovanými rajčaty, přidáme sůl, pepř povaříme 5 minut. Nakonec přidáme nakrájený pórek, petrželku a opět krátce podusíme. Filety nakrájíme na pláty prokládáme s brambory do pekáče. Osolíme, opepříme, zakápneme olivovým olejem, navrstvíme na to připravenou rajčatovou směs a zapečeme v troubě. Pečeme asi 15 minut.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Lenka
|9. 10. 2014 11:30
Bylo to moc dobré. Jednoduchý recept na zdravé jídlo se hodí vždycky a myslím, že se dá i dobře měnit podle toho, jakou zeleninu zrovna mám. Dávala jsem také čerstvá rajčata, v plechu jsem neměla.
Achjo
|5. 2. 2014 12:45
No.. ehm... to vypadá velice "lákavě". Bože. Když vidím takovou patlanici, tak to škrknu do hajzla a ani to nefotím, netož to ještě dávat na net. Příště bych jako základní surovinu použil SOUDNOST :-D :-!
GoldenApple
|21. 5. 2012 10:36
Taková patlanice, to nemůže být snad ani k jídlu, jak někoho mohla napadnout taková kombinace. Vznikne z toho akorát hromada nevýrazných chutí, které jsou akorát zkaženy.
Pstruh se bohužel nekonal,museli jsme si vystačit s pangasem.Pekl jsem v alobalových balíčkách:brambor,česnek ryba,rajče,... a dobrýýý :-)
Nicol
|22. 2. 2008 07:11
Tehle recept připravovali Kluci v akci, zkusila jsem ho, ale nijak mě nenadchnul, ikdyž jinak kombinaci rajčat, česneku atd. mám moc ráda. Čekala jsem, že ta omáčka víc nasákne brambory i rybu.