Pstruh na másle s kmínem
Krevety na česnekovém másle
Kuřecí steak na bylinkovém másle
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Byla to bašta... :-) Dík.
Fakt skvělej, teď jsem ho snědla a je to fakt bomba' :-))
Dáme si ho dnes k večeři
měli jsme s bramborovou kaší a zel.oblohou,VYNIKAJÍCÍ
Díky za tip, super delikatasa.
vynikající!!!
Výborná klasika, já ještě po opečení na pánvi dávám na cca 15 minut do trouby, maso se pak nádherně oddělí od kostí a při konzumaci odpadá neustále hlídání kostiček ;)
Nakládané řízky
Chilli con carne IV.
Brokolice se žampiony
Jablečná bábovka s vaječným likérem
Těstovinový salát se šunkou a paprikou
Smetanová pórková polévka s bramborem
Grilované obří krevety
Jablečník bez vajec - jablečný koláč …
brambory v alobalu se zakysanou…
Pečená zelenina s kuskusem
Zimní minestrone
Restovaná zelenina s kuřecím masem
Vepřové s mrkví, hráškem a…
Palačinka z trouby s karamelizovaným…
Těstoviny s pestem z kadeřávku
Čokoládová roláda s lehkým krémem a…
Mexický hrnec s rýží