Pstruh na másle s kmínem
Krevety na česnekovém másle
Kuřecí steak na bylinkovém másle
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Byla to bašta... :-) Dík.
Fakt skvělej, teď jsem ho snědla a je to fakt bomba' :-))
Dáme si ho dnes k večeři
měli jsme s bramborovou kaší a zel.oblohou,VYNIKAJÍCÍ
Díky za tip, super delikatasa.
vynikající!!!
Výborná klasika, já ještě po opečení na pánvi dávám na cca 15 minut do trouby, maso se pak nádherně oddělí od kostí a při konzumaci odpadá neustále hlídání kostiček ;)
Tatranské kuře
Musaka z lilku - Balkán
Kakaový koláč s tvarohem
Králík na roštu - grilování
Placičky z ricotty s cuketou a…
Zapečený lilek po italsku - bez tuku
Adžika masovo-zeleninová směs
Grilovaná krkovička se zeleným…
Chalupářská hrstková polévka
Tarte tatin s řepou a cibulí
Zelňačka s klobásou
Kachní paštika
Závin se zelím a uzeným masem
Hruškový crumble s perníkem
Šmyklavé (klouzavé) budějovické…
Šneci z listového těsta se slaninou a…
Banánové lívance s kokosem a jablky
Pečené bramborové lupínky