Pstruh na másle s kmínem
Krevety na česnekovém másle
Kuřecí steak na bylinkovém másle
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Byla to bašta... :-) Dík.
Fakt skvělej, teď jsem ho snědla a je to fakt bomba' :-))
Dáme si ho dnes k večeři
měli jsme s bramborovou kaší a zel.oblohou,VYNIKAJÍCÍ
Díky za tip, super delikatasa.
vynikající!!!
Výborná klasika, já ještě po opečení na pánvi dávám na cca 15 minut do trouby, maso se pak nádherně oddělí od kostí a při konzumaci odpadá neustále hlídání kostiček ;)
Vepřové kotlety v šunkové omáčce
Řecký salát po řecku
Kávové slzičky
Listové těsto dle časopisu F.O.O.D.
Domácí Monte krém
Báječný hruškový (jablečný) koláč s…
Pečená sekaná v zelenině
Hovězí kližka se smetanovou houbovou…
Pikantní špagety s kuřecím masem,…
Mac and cheese
Francouzská cibulačka
Turecká vejce
Butter chicken (máslové kuře) s flat…
Jablkový koláč ve skleničce
Čerstvé kimchi
Čokoládové brownies
Ořechová bábovka s mrkví a pastinákem
Kefírový koláč s jablky a čokoládovou…