Pstruh na másle s kmínem
Krevety na česnekovém másle
Kuřecí steak na bylinkovém másle
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Byla to bašta... :-) Dík.
Fakt skvělej, teď jsem ho snědla a je to fakt bomba' :-))
Dáme si ho dnes k večeři
měli jsme s bramborovou kaší a zel.oblohou,VYNIKAJÍCÍ
Díky za tip, super delikatasa.
vynikající!!!
Výborná klasika, já ještě po opečení na pánvi dávám na cca 15 minut do trouby, maso se pak nádherně oddělí od kostí a při konzumaci odpadá neustále hlídání kostiček ;)
Nudle s cuketou a šunkou
Hovězí guláš se zeleninou
Pikantní nakládaný hermelín II.
Broskvový moučník
Avokádový krém
Jidáše dle časopisu F.O.O.D.
Jednoduchý drobenkový jablečný koláč …
Kořeněné šátečky se šunkou a sýrem
Dýňové plátky v kořeněném těstíčku
Těstoviny s lososem a arašídovou…
Topinky se smaženicí
Jihočeská kulajda podle časopisu F.O…
Dýňový cheesecake
Sekané houbové řízky
Dýňové rizoto
Ginger shot
Krůtí guláš s těstovinami
Dýňová polévka s hruškami