Pstruh na másle s kmínem
Krevety na česnekovém másle
Kuřecí steak na bylinkovém másle
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Byla to bašta... :-) Dík.
Fakt skvělej, teď jsem ho snědla a je to fakt bomba' :-))
Dáme si ho dnes k večeři
měli jsme s bramborovou kaší a zel.oblohou,VYNIKAJÍCÍ
Díky za tip, super delikatasa.
vynikající!!!
Výborná klasika, já ještě po opečení na pánvi dávám na cca 15 minut do trouby, maso se pak nádherně oddělí od kostí a při konzumaci odpadá neustále hlídání kostiček ;)
Brokolicový koláč
Senzační řezy z velkého plechu
Cuketový quiche
Šunková pomazánka
Thajská kuřecí polévka
Cuketa snadno, rychle a chutně
Řízky v klobásovém zelí
Jahodová roláda II. - rychle a chutně
Mrkvové šátečky s povidly
Čočka na kyselo
Jablečná buchta
Kulajda
Brokolicová polévka se smetanou
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou
Čevabčiči
Americké lívance
Bramborový salát s čočkou a pečenou…
Makovec se švestkami