Pstruh na másle s kmínem
Krevety na česnekovém másle
Kuřecí steak na bylinkovém másle
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Byla to bašta... :-) Dík.
Fakt skvělej, teď jsem ho snědla a je to fakt bomba' :-))
Dáme si ho dnes k večeři
měli jsme s bramborovou kaší a zel.oblohou,VYNIKAJÍCÍ
Díky za tip, super delikatasa.
vynikající!!!
Výborná klasika, já ještě po opečení na pánvi dávám na cca 15 minut do trouby, maso se pak nádherně oddělí od kostí a při konzumaci odpadá neustále hlídání kostiček ;)
Celerová pomazánka s vejcem
Rychlý dort z listového těsta
Dýňový prívarok
Pečená krůta s pečenými brambory a…
Dort s rebarborou a sněhovým tvarohem
Bramboráky z chleba
Francouzský máslový koláč Chinois
Čočkový salát s treskou
Grilovaná krkovička se zeleným…
Čočkové minestrone
Voňavý sirup z bezinkových květů
Tartaletky s vanilkovým krémem a…
Pečená vepřová žebra se salsou verde…
Grilovaná zelenina s omáčkou…
Křehké galetky s rebarborou
Pizza s chřestem a parmskou šunkou
Bramborový salát s koprem a slaninou
Koprová omáčka se ztraceným vejcem