Pstruh na másle s kmínem
Krevety na česnekovém másle
Kuřecí steak na bylinkovém másle
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Byla to bašta... :-) Dík.
Fakt skvělej, teď jsem ho snědla a je to fakt bomba' :-))
Dáme si ho dnes k večeři
měli jsme s bramborovou kaší a zel.oblohou,VYNIKAJÍCÍ
Díky za tip, super delikatasa.
vynikající!!!
Výborná klasika, já ještě po opečení na pánvi dávám na cca 15 minut do trouby, maso se pak nádherně oddělí od kostí a při konzumaci odpadá neustále hlídání kostiček ;)
Rizoto z mletého masa
Bulharské řezy
Boloňské špagety a la Krupi
Rebarborové muffiny
Výborná holandská omáčka ala svíčková
Rebarborový crumble se zakysanou…
Zdravý chléb do formy
Borůvkový koláč - jednoduchý a výborný
Domácí ovocná limonáda
Havajské kuře huli huli
Cukeťák z trouby
Domácí kečup
Ricottový koláč s malinami a…
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Čevapi s ajvarem
Ostružinový koláč s broskvemi
Pravé maďarské lečo
Okurky ve vinném octě