Pstruh na másle s kmínem
Krevety na česnekovém másle
Kuřecí steak na bylinkovém másle
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Byla to bašta... :-) Dík.
Fakt skvělej, teď jsem ho snědla a je to fakt bomba' :-))
Dáme si ho dnes k večeři
měli jsme s bramborovou kaší a zel.oblohou,VYNIKAJÍCÍ
Díky za tip, super delikatasa.
vynikající!!!
Výborná klasika, já ještě po opečení na pánvi dávám na cca 15 minut do trouby, maso se pak nádherně oddělí od kostí a při konzumaci odpadá neustále hlídání kostiček ;)
Česnekové kuřecí nebo krůtí řízky
Rajská polévka pro děti i dospělé
Kuřecí játra "ber nebo běž!"
Výborné buchty
Vločková pomazánka
Utopenci z vajec
Dýně s mletým masem nejen na těstoviny
Bramborový guláš s baby karotkou
Přírodní maso se žampiony - minutka
Šťavnaté masové koule s parmazánem a…
Chřestový salát s vejcem
Bylinkové kuře v marinádě chermoula
Žloutkové řezy jako vánek
Makový dort s malinami
Mac and cheese s chřestem a hráškem
Strakaté blondie
Whisky krkovice s opečenými bramborami
Chřestová polévka s pestem