Pstruh na másle s kmínem
Krevety na česnekovém másle
Kuřecí steak na bylinkovém másle
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Byla to bašta... :-) Dík.
Fakt skvělej, teď jsem ho snědla a je to fakt bomba' :-))
Dáme si ho dnes k večeři
měli jsme s bramborovou kaší a zel.oblohou,VYNIKAJÍCÍ
Díky za tip, super delikatasa.
vynikající!!!
Výborná klasika, já ještě po opečení na pánvi dávám na cca 15 minut do trouby, maso se pak nádherně oddělí od kostí a při konzumaci odpadá neustále hlídání kostiček ;)
Kachna po staročesku
Prdelky
Kuře po židovsku podle paní…
Voňavé anglické kapsy
Kakaové palačinky
Nivová pomazánka s mozzarelou
Hlíva s rýží
Bageta se sýry - zapečená
Brokolicová polévka
Kuřecí stripsy se šťouchanými brambory
Rumové kuličky s kokosem
Vosí hnízda III.
Nejlepší vaječný likér
Kakaové išelky
Sněhové pusinky
Podvodnice
Kokosky podle časopisu F.O.O.D.
Linecké cukroví krok za krokem