Pstruh na másle s kmínem
Krevety na česnekovém másle
Kuřecí steak na bylinkovém másle
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Byla to bašta... :-) Dík.
Fakt skvělej, teď jsem ho snědla a je to fakt bomba' :-))
Dáme si ho dnes k večeři
měli jsme s bramborovou kaší a zel.oblohou,VYNIKAJÍCÍ
Díky za tip, super delikatasa.
vynikající!!!
Výborná klasika, já ještě po opečení na pánvi dávám na cca 15 minut do trouby, maso se pak nádherně oddělí od kostí a při konzumaci odpadá neustále hlídání kostiček ;)
Pierogi ‒ pirožky
Vajíčková pomazánka
Zapékané těstoviny II.
Luxus řez
Kafíčkový moučník
Fazolková omáčka
Francouzské bagety (Baguettes)
Cuketová bábovka s ovocem
Jihočeská kulajda od maminky
Minestrone
Chlebová polévka
Trhané vepřové
Čokoládová buchta z cukety
Melounový sorbet
Špagety s cuketou a olivami
Guacamole
Salát s melounem a fetou
Patizonová polévka s koprem a…