Pstruh na másle s kmínem
Krevety na česnekovém másle
Kuřecí steak na bylinkovém másle
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Byla to bašta... :-) Dík.
Fakt skvělej, teď jsem ho snědla a je to fakt bomba' :-))
Dáme si ho dnes k večeři
měli jsme s bramborovou kaší a zel.oblohou,VYNIKAJÍCÍ
Díky za tip, super delikatasa.
vynikající!!!
Výborná klasika, já ještě po opečení na pánvi dávám na cca 15 minut do trouby, maso se pak nádherně oddělí od kostí a při konzumaci odpadá neustále hlídání kostiček ;)
Velikonoční nádivka
Čočková pomazánka
Velikonoční jidáše - krok za krokem
Losos s citronovou omáčkou
Rohlíčky bez cukru
Skvělý pečený čaj
Indický chléb (Naan / Chapati)
Masová minutka s hráškem
Papriky se šlehanou sekanou s rajskou…
Rizoto s masem
Linecké cukroví krok za krokem
Tradiční vánoční punč
Masarykovo cukroví
Vosí hnízda
Čokoládové crinkles
Svařák
Vanilkové rohlíčky VI.
Perníčky