Pstruh na másle s kmínem
Krevety na česnekovém másle
Kuřecí steak na bylinkovém másle
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Byla to bašta... :-) Dík.
Fakt skvělej, teď jsem ho snědla a je to fakt bomba' :-))
Dáme si ho dnes k večeři
měli jsme s bramborovou kaší a zel.oblohou,VYNIKAJÍCÍ
Díky za tip, super delikatasa.
vynikající!!!
Výborná klasika, já ještě po opečení na pánvi dávám na cca 15 minut do trouby, maso se pak nádherně oddělí od kostí a při konzumaci odpadá neustále hlídání kostiček ;)
Čínské placičky
Žluté řezy se sněhem
Vepřové ragú z mletého masa
Hamburská vepřová kýta
Rybízový koláč II.
Banánové muffiny
Angreštový pudink s černým rybízem
Králíček na smetaně a hořčici
Bramborové placky (nejen) se zelím
Kotlety s rajčaty a bramborami
Plněné papriky s rajčatovou omáčkou
Cukeťák z trouby
Brownies s ostružinovým pyré
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Francouzský koláč s hruškami
Zapečená plněná rajčata
Quiche s červenou řepou a sýrem
Vanilkový cheesecake