Pstruh na másle s kmínem
Krevety na česnekovém másle
Kuřecí steak na bylinkovém másle
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Byla to bašta... :-) Dík.
Fakt skvělej, teď jsem ho snědla a je to fakt bomba' :-))
Dáme si ho dnes k večeři
měli jsme s bramborovou kaší a zel.oblohou,VYNIKAJÍCÍ
Díky za tip, super delikatasa.
vynikající!!!
Výborná klasika, já ještě po opečení na pánvi dávám na cca 15 minut do trouby, maso se pak nádherně oddělí od kostí a při konzumaci odpadá neustále hlídání kostiček ;)
Kuřecí polévka s kapáním
Pestrý zeleninový kotlík
Zapečená bramborová kaše
Litý koláč s tvarohem
Králík na roštu - grilování
Slovenské rohlíky
Bezmasá žampionová směs s mozzarellou
Tvarohové lívance
Zapečené lilky
Rychlá mexická fazolová polévka
Mrkvový krém se zázvorem a chilli
Skořicové šneky
Kuřecí prsa s pečenou dýní a mačkaným…
Pečená zelenina s bylinkami
Zeleninový boršč
Nepečený jablkový dort
Kaldoun s játrovými knedlíčky
Tvarohové řezy s mákem