Pstruh na másle s kmínem
Krevety na česnekovém másle
Kuřecí steak na bylinkovém másle
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Byla to bašta... :-) Dík.
Fakt skvělej, teď jsem ho snědla a je to fakt bomba' :-))
Dáme si ho dnes k večeři
měli jsme s bramborovou kaší a zel.oblohou,VYNIKAJÍCÍ
Díky za tip, super delikatasa.
vynikající!!!
Výborná klasika, já ještě po opečení na pánvi dávám na cca 15 minut do trouby, maso se pak nádherně oddělí od kostí a při konzumaci odpadá neustále hlídání kostiček ;)
Bezinkový likér
Francouzský ořechový koláč
Zavařená kapie
Ořešáci - ořechy v karamelu -…
Hrníčková bábovka s ořechy, kávou a…
Flíčky se zelím
Fenyklový salát s pomerančem
Gulášová polévka s mrkví
Okoun na másle a kmínu
Restovaná zelenina s kuřecím masem
Kaštanová polévka
Banánové lívance s kokosem a jablky
Hovězí Massaman karí s batáty
Sladký jogurt s kořením
Rolovaná krkovice à la porchetta
Crumble s jablky
Citronový koláč z mléčné rýže
Vafle s karamelem a kokosovou…