Pstruh na másle s kmínem
Krevety na česnekovém másle
Kuřecí steak na bylinkovém másle
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Byla to bašta... :-) Dík.
Fakt skvělej, teď jsem ho snědla a je to fakt bomba' :-))
Dáme si ho dnes k večeři
měli jsme s bramborovou kaší a zel.oblohou,VYNIKAJÍCÍ
Díky za tip, super delikatasa.
vynikající!!!
Výborná klasika, já ještě po opečení na pánvi dávám na cca 15 minut do trouby, maso se pak nádherně oddělí od kostí a při konzumaci odpadá neustále hlídání kostiček ;)
Cibulový koláč III.
Mexická polévka z naší hospody
Kuřecí noky do polévky
Linecké banánky
Pečené tofu s citrónovou marinádou
Bramborovo-kapustové placičky
Guláš s majoránkou a žampiony (hlívou)
Bábovka (buchta, dort) z červené řepy…
Mrkvový krém
Frittata s jarní cibulkou a hráškem
Citronovo-makový beránek
Klasický mazanec
Velikonoční jidáše
Pórková polévka s cizrnou
Andělský dort
Vaječná tlačenka
Pečené kuře s nádivkou
Velikonoční brownies