Pstruh na másle s kmínem
Krevety na česnekovém másle
Kuřecí steak na bylinkovém másle
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Byla to bašta... :-) Dík.
Fakt skvělej, teď jsem ho snědla a je to fakt bomba' :-))
Dáme si ho dnes k večeři
měli jsme s bramborovou kaší a zel.oblohou,VYNIKAJÍCÍ
Díky za tip, super delikatasa.
vynikající!!!
Výborná klasika, já ještě po opečení na pánvi dávám na cca 15 minut do trouby, maso se pak nádherně oddělí od kostí a při konzumaci odpadá neustále hlídání kostiček ;)
Hořčičná omáčka
Pomazánka z tuňáka
Rychlé perníčky
Grilovaný banán
Brokolice se žampiony
Vepřové koleno na černém pivě
Marinovaná kuřecí prsa II.
Lístkoví šnečci s marmeládou
Vařený hrách
Rychlé karí s květákem a batáty
Brokolicová polévka se smetanou
Masové koule s bulgurem a zeleninou
Placky z quinoy
Rychlé bryndzové špecle
Kuskus s rajčaty a mátou
Čokoládový pudink
Polévka z červené čočky
Restovaná zelenina s bulgurem a dipem