Pstruh na másle s kmínem
Krevety na česnekovém másle
Kuřecí steak na bylinkovém másle
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Byla to bašta... :-) Dík.
Fakt skvělej, teď jsem ho snědla a je to fakt bomba' :-))
Dáme si ho dnes k večeři
měli jsme s bramborovou kaší a zel.oblohou,VYNIKAJÍCÍ
Díky za tip, super delikatasa.
vynikající!!!
Výborná klasika, já ještě po opečení na pánvi dávám na cca 15 minut do trouby, maso se pak nádherně oddělí od kostí a při konzumaci odpadá neustále hlídání kostiček ;)
Ořechový koláč bez mouky
Medové perníčky III.
Jedničkové rybí filé
Bábovka ze zbylých bílků
Špagety se šunkou
Ajťácké Chilli con carne
Melounové jednohubky (salát)
Pečené vepřové plátky v debrecínském…
Pistáciové sušenky
Středomořská čočková polévka
Polévka z pečených rajčat
Cukeťák z trouby
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Brownies s ostružinovým pyré
Vanilkový cheesecake
Huevos rancheros
Zapečená plněná rajčata
Houbová omáčka s bramborovými buchtami