Pstruh na másle s kmínem
Krevety na česnekovém másle
Kuřecí steak na bylinkovém másle
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Byla to bašta... :-) Dík.
Fakt skvělej, teď jsem ho snědla a je to fakt bomba' :-))
Dáme si ho dnes k večeři
měli jsme s bramborovou kaší a zel.oblohou,VYNIKAJÍCÍ
Díky za tip, super delikatasa.
vynikající!!!
Výborná klasika, já ještě po opečení na pánvi dávám na cca 15 minut do trouby, maso se pak nádherně oddělí od kostí a při konzumaci odpadá neustále hlídání kostiček ;)
Smaženice z hub
Vanilkový koktejl
Bábovková roláda a la tvarohový…
Smažené vepřové kousky s cibulí na…
Borůvkový koláč - jednoduchý a výborný
Česnekovo-zázvorový dip (zálivka)
Těstoviny se smetanovo-sýrovou…
Houbová pohanka - pohankový kuba
Nakládané masové kostky dušené na…
Kuře na paprice
Chřestové Caprese
Whisky krkovice s opečenými bramborami
Grilovaný chřest s pečenými bramborami
Pampeliškový med II.
Mandlový koláč s rebarborou
Rozkvetlý chléb
Mac and cheese s chřestem a hráškem
Slaný chřestový koláč