Pstruh na másle s kmínem
Krevety na česnekovém másle
Kuřecí steak na bylinkovém másle
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Byla to bašta... :-) Dík.
Fakt skvělej, teď jsem ho snědla a je to fakt bomba' :-))
Dáme si ho dnes k večeři
měli jsme s bramborovou kaší a zel.oblohou,VYNIKAJÍCÍ
Díky za tip, super delikatasa.
vynikající!!!
Výborná klasika, já ještě po opečení na pánvi dávám na cca 15 minut do trouby, maso se pak nádherně oddělí od kostí a při konzumaci odpadá neustále hlídání kostiček ;)
Jogurtový koláč II.
Mleté maso zapečené s bramborem,…
Arašídové máslo
Česneková plec
Broskvový želé řez
Listové řezy s rumovou polevou
Jednoduché rybízové muffiny / koláč
Adžika - zeleninová pasta
Vláčný makovník / makovec
Krůtí závitky se sušenými rajčaty a…
Dokonale šťavnatá vepřová pečeně
Křupavý jarní salát
Jihočeská „pucková“ polévka
Mrkvový koláč s ricottou
Krtkův dort
Palačinky se šunkou a vejci
Asijské nudle s restovanou zeleninou
Čokoládový pudink