Pstruh na másle s kmínem
Krevety na česnekovém másle
Kuřecí steak na bylinkovém másle
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Byla to bašta... :-) Dík.
Fakt skvělej, teď jsem ho snědla a je to fakt bomba' :-))
Dáme si ho dnes k večeři
měli jsme s bramborovou kaší a zel.oblohou,VYNIKAJÍCÍ
Díky za tip, super delikatasa.
vynikající!!!
Výborná klasika, já ještě po opečení na pánvi dávám na cca 15 minut do trouby, maso se pak nádherně oddělí od kostí a při konzumaci odpadá neustále hlídání kostiček ;)
Nakládaná červená řepa
Česnekovo-sýrová krémová polévka
Výživný chléb pro domácí pekárnu
Játrová paštika IV.
Pečené tofu s citrónovou marinádou
Filé v alobalu
Pařížské těstíčko (na obalování nebo…
Kořeněná panenka - grilovaná
Těstoviny s ricottou a pestem
Francouzské brambory podle časopisu F…
Švestková povidla
Pravé maďarské lečo
Cuketová polévka s mátou a hráškem
Cukeťák z trouby
Švestkový koláč s vanilkovým krémem
Roláda s mletým masem a zeleninou
Cuketovomrkvové placky
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem