• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Pstruh na mandlích
Napište svůj komentář k receptu

Pstruh na mandlích

autor: Eva1
0.0
moje hodnoceni
4.3
hodnotilo: 12
doba přípravy: 30 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Pstruh na mandlích
Pstruh na mandlích
Pstruh na mandlích
Pstruh na mandlích
Pstruh na mandlích
Pstruh na mandlích
Pstruh na mandlích
5fotografií
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • pstruh
    • 1
      ks citron
    • 1
      balíček mandlové lupínky
    • 1
      lžíce máslo
    • sůl

Postup přípravy receptu

1
Pstruha opláchneme studenou vodou a osušíme. Osolíme a do břišní dutiny vložíme kolečka citrónu. Pstruha po obou stranách potřeme rozpuštěným máslem a dáme na plech s pečícím papírem.
2
Plech dáme do trouby vyhřáté na 200°C a pečeme 10 minut. Pak vyndáme, potřeme máslem, posypeme mandlovými lupínky a vložíme zpět do trouby. Pečeme asi 10 mimut a dáváme pozor, aby se lupínky nepřipálily. Dobu pečení upravíme podle velikosti pstruhů 15-20 min...
3
Hotového pstruha přeložíme na nahřátý talíř a podáváme. Vhodnou přílohou je čerstvé pečivo a zeleninový salát.
4
**Tip:** mandlové lupínky na talíři můžeme trochu pokapat medem. Necháme vyniknou jemnou chuť masa s hořkými mandlemi a sladkým medem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Kapr na povidlech a mandlích s teplým bramborovým salátem

Kapr na povidlech a mandlích s teplým…

Pečený pstruh s holandskou omáčkou

Pečený pstruh s holandskou omáčkou

Pstruh na čekankovém risottu

Pstruh na čekankovém risottu

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • frisanekelinka | 22. 11. 2015 18:21

    Jednoduché a opravdu vynikající.

  • Carloponti | 4. 3. 2014 13:10

    Naprosto fenomenalni receptik <:-) <:-)

  • golf1590 | 1. 3. 2014 11:25

    vyborný recept miluju pstruhy a vazně dobrý nemám slov

  • V.Danci | 21. 9. 2012 11:12

    vyborna ryba <3

  • Jarka O. | 9. 5. 2011 20:14

    Taky neobaluju v mouce. Tuto úpravu pstruha máme nejradši :-P

  • Eva1 | 8. 5. 2011 18:10

    Je to otázka názoru a chuti. Recept mám od jednoho kuchaře, který je členem asociace českých, italský a francouzský kuchařů a vaří nejmodernějšími metodami, v páře, horkovzduchem nebo na kapce olivového oleje. Při úpravě jídel těmito technologiemi se co nejvíce zachovává přirozená chuť. :-) :-) :-)

  • Jana | 7. 5. 2011 19:37

    dobrý, ale víc nám chutná předem obalená v hladké mouce, má pak dobrou kůrčičku

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Ryby Pstruh
Maso Rybí Oběd Večeře Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Citron Mandlové lupínky Máslo Pstruh Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Falešné španělské ptáčky

Falešné španělské ptáčky

Kávové řezy s ořechy, čokoládou a skořicí

Kávové řezy s ořechy, čokoládou a…

Kuskus zapečený pod grilem

Kuskus zapečený pod grilem

Lehká jogurtová buchta s ovocem, skořicovou posypkou a čokoládou

Lehká jogurtová buchta s ovocem,…

Meruňkový závin

Meruňkový závin

Jednoduché kokosové řezy ala Bounty

Jednoduché kokosové řezy ala Bounty

Nádivkové muffiny

Nádivkové muffiny

Risotto s medvědím česnekem

Risotto s medvědím česnekem

Čokoládové sušenky

Čokoládové sušenky

Doporučujeme

30 minut
Topinky s houbami a čedarem

Topinky s houbami a čedarem

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Poslední sledované recepty

137
Chřest ve slanině - smažený, pečený i na gril
Chřest ve slanině -…
119
Bezpřílohové pečené plněné papriky v rajské omáčce
Bezpřílohové pečené…
91
Poctivá česnečka
Poctivá česnečka
29
Domácí houskový knedlík
Domácí houskový knedlík
19
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Švestkový koláč s…

Zajímavé články

Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5 snadných receptů od pondělí do pátku
Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5…
Je libo švestičky ze zahrádky? Poradíme vám, jak je zpracovat
Je libo švestičky ze zahrádky? Poradíme vám, jak…
Domácí sušená rajčata: Podrobný návod, jak chutně zpracovat úrodu
Domácí sušená rajčata: Podrobný návod, jak chutně…
Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty: Dokáže udělat sladký bazén, ostrov i vázu s květinami
Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty:…
Domácí kečup hotový do hodiny? Pět tipů, jak na něj!
Domácí kečup hotový do hodiny? Pět tipů, jak na…
AHA.cz Sajler kontra Slanina: Skutečný důvod krachu Kluků v akci

Sajler kontra Slanina: Skutečný důvod krachu Kluků v akci

Mimibazar Ostružiny: Proč využít jejich sezónu naplno

Ostružiny: Proč využít jejich sezónu naplno

Dáma.cz 10 žen, o kterých neuvěříte, že existují: Jsou dílem přírody, nebo plastických chirurgů?

10 žen, o kterých neuvěříte, že existují: Jsou dílem přírody, nebo plastických chirurgů?

Blesk pro ženy Kámen podle měsíce vašeho narození: Oblečte se v barvách, které radí hvězdy!

Kámen podle měsíce vašeho narození: Oblečte se v barvách, které radí hvězdy!

Ženy.cz Jak obléknout svého muže, aby vám nedělal ostudu?

Jak obléknout svého muže, aby vám nedělal ostudu?

Blesk.cz Temná minulost Laufera (†84), který by oslavil »86«: V jeho bytě se zabila dívka

Temná minulost Laufera (†84), který by oslavil »86«: V jeho bytě se zabila dívka

SportRevue.cz Památné duo Poulíček a Tittelbach. Připomeňte si jejich 13 nejlepších hlášek

Památné duo Poulíček a Tittelbach. Připomeňte si jejich 13 nejlepších hlášek

Maminka.cz Kuriozita: Osmnáctiměsíční batole vypadá stejně jako jeho tříletá sestra. &#039;Každý měsíc kupuji nové boty,&#039; říká maminka

Kuriozita: Osmnáctiměsíční batole vypadá stejně jako jeho tříletá sestra. &#039;Každý měsíc kupuji nové boty,&#039; říká maminka

Blesk Horoskopy Velký horoskop práce a financí: Koho v práci povýší a kdo bude bojovat se syndromem vyhoření?

Velký horoskop práce a financí: Koho v práci povýší a kdo bude bojovat se syndromem vyhoření?

Další doporučené recepty:

Pstruh lososový na šafránu
Pstruh lososový na šafránu
Pstruh na čekankovém risottu
Pstruh na čekankovém risottu
Pstruh na grilu, ve slanině, plněný pomerančem
Pstruh na grilu, ve slanině, plněný…
Pstruh na másle
Pstruh na másle
Pstruh na másle s kmínem
Pstruh na másle s kmínem
Pstruh na oříškách
Pstruh na oříškách
  • Recepty.cz
  • Pstruh na mandlích
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact